• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yıl Bazında Hizmet Hesaplama

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
excel 2003
Değerli arkadaşlar
Bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Yıl bazında hizmet hesaplamayla ilgili; 15/10/1988'de işe girmiş bir işçinin, bugün itibariyle 18 yıl hizmeti mevcuttur. Her yılın işe giriş tarihi denk geldiğinde, otomatikmen hizmetinin 18,19,20,21.....olarak hesaplamasını istiyorum. yardımcı olursanız memnun olurum. Tşk..

15/10/1988 tarihinin A1 hücresinde olduğunu varsayarsak

=yıl(bugün)-yıl(A1)

Bir de şunu deneyin;

=EĞER((TARİH(YIL(BUGÜN());AY(A1);GÜN(A1)))>=BUGÜN();(YIL(BUGÜN())-YIL(A1));(YIL(BUGÜN())-YIL(A1)-1))

Sayın Mehmett
Vermiş olduğunuz formül çok işime yaradı, size ve diğer yardımcı olan arkadaşlara teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim, Sevgilerle.

bir örnek yaptım. iki tane ayrı formüllü.dosdyanız ekte.

İŞten ÇikiŞ Var İse

ArkadaŞlar Pekİ Bu İŞcİlerİn İŞe GİrİŞ ,İŞten ÇikiŞ Ve İŞe Tekrar GİrİŞİ Var İse Bu KİŞİlerİn Hİzmet SÜresİnİ Nasil Hesaplatabİlİrİz Ve Excelde Sadece İŞlem YaptiĞimiz GÜnde DeĞİl De HergÜn Hİzmet SÜresİnİ Hesplatabİlİrmİyİz (bİr SÜtunda Yil Olarak BaŞka Bİr SÜtunda GÜn .ay , Yil Olarak Nasil Hesaplatabİlİrİz)

İŞten ÇikiŞ Var İse

ArkadaŞlar Pekİ Bu İŞcİlerİn İŞe GİrİŞ ,İŞten ÇikiŞ Ve İŞe Tekrar GİrİŞİ Var İse Bu KİŞİlerİn Hİzmet SÜresİnİ Nasil Hesaplatabİlİrİz Ve Excelde Sadece İŞlem YaptiĞimiz GÜnde DeĞİl De HergÜn Hİzmet SÜresİnİ Hesplatabİlİrmİyİz (bİr SÜtunda Yil Olarak BaŞka Bİr SÜtunda GÜn .ay , Yil Olarak Nasil Hesaplatabİlİrİz)

Geri