Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YİBO'larda ve diğer yatılı okullarda kullanılmak üzere bir çalışma tasarladım. Ancak kod bilgim yetersiz olduğu için tasarı düzeyinde kaldı. Bu çalışmayı kullanabilir hale getirmemde bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
İyi akşamlar;
Sorununuzun kesinlikle anlaşıldığından eminim. Ancak dosyanızda sadece form oluşturduğunuz görülüyor. Başka bi şey yapılmamış henüz. Size tavsiyem önce form oluşturmanın ve kod yazmanın temellerinin anlatıldığı bu linkteki dersleri önce bir gözden geçirmeniz. Siz yazmaya başladıkça takıldığınız yerde soru sorduğunuz an cevap mutlaka gelecektir.
Sevgili harziyan;
Dediğin gibi kod yazmada bilgim hiç yoktu. Ama gecemi gündüzüme kattım (tabiri caizse) çalışmamı geliştirdim. Şimdi dosyamı tekrar gönderiyorum. Ama daha yapılacak çok iş var. Bundan sonraki kısımda takıldığım yerde inşallah cevap alırım. Ortaya güzel bir çalışma çıkacağına eminim.
Çalışmam günden güne ilerliyor. Ancak sanırım kendi kendime forumdan da yararlanarak yapabileceklerimin sonuna geldim. Bundan sonra eğer mümkünse Sayın İhsan Tank Bey'in ve diğer uzmanların yardımına ihtiyacım var.
Bu aşamadan sonra yapmak istediklerim;
1. Her gün tabela oluşturulduktan sonra tabelada yer alan bilgiler bir sayfada kayıt edilecek. Bu bilgiler istenildiği zaman geri çağrılabilecek.
2. Her gün çıkışı yapılan mallar ambardan düşülecek. Ambar sayımı yapılabilecek.
3. Her gün oluşturulacak tabelaya göre "Esas Ambar Defteri" doldurulacak.
Aslında bu çalışma access kullanılarak daha işlevsel hale getirilebilir. Ancak access bilgim hiç yok. Yukarıda dediğim gibi Sayın İhsan Tank Bey'in ve diğer uzmanların özel ilgilerine ve desteğine ihtiyacım var.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.