Bütün arkadaşlara iyi günler dilerim...
Sizlerden iki konuda yardım rica edeceğim.Bunlarla ilgili 2 adet de tablo ekledim.
1-PO dosyasında, BARKOD OKUT sekmesine girdiğim barkod sayısı eğer po sekmesinde istenen adedi geçiyorsa beni uyarması ile ilgilidir.
2-MD dosyasında ÜRÜN YERİ BUL sekmesinde ilgili yere yazdığım barkodu,TABLO
sekmesindeki tablodan bulup ürünü okuttuğum yere o satırı taşımasıdır.
Geniş açıklama dosyalarda mevcttur. Teşekkür ederim
ayrıca tablo ekliyemiyorum.sanırım limit doldu.ama nereden nasıl düzeltilir bilemiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
MD.xlsm:
Your file of 5.82 MB bytes exceeds the forum's limit of 500.0 KB for this filetype.
PO.xls:
Your file of 684.0 KB bytes exceeds the forum's limit of 500.0 KB for this filetype.
mesajlarını alıyorum...
Sizlerden iki konuda yardım rica edeceğim.Bunlarla ilgili 2 adet de tablo ekledim.
1-PO dosyasında, BARKOD OKUT sekmesine girdiğim barkod sayısı eğer po sekmesinde istenen adedi geçiyorsa beni uyarması ile ilgilidir.
2-MD dosyasında ÜRÜN YERİ BUL sekmesinde ilgili yere yazdığım barkodu,TABLO
sekmesindeki tablodan bulup ürünü okuttuğum yere o satırı taşımasıdır.
Geniş açıklama dosyalarda mevcttur. Teşekkür ederim
ayrıca tablo ekliyemiyorum.sanırım limit doldu.ama nereden nasıl düzeltilir bilemiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler
MD.xlsm:
Your file of 5.82 MB bytes exceeds the forum's limit of 500.0 KB for this filetype.
PO.xls:
Your file of 684.0 KB bytes exceeds the forum's limit of 500.0 KB for this filetype.
mesajlarını alıyorum...