• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni User form hazırlamak hk.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Standard 2013-Türkçe
Selam,

Excel dosyasında kullanabileceğim site sakinlerinden gelen şikayetleri düzenli olarak kayıt altında tutabileceğim bir user forma ihtiyacım var.Öncelikle bu ve benzer sitelerde araştırma yaptım ancak bilgim kısıtlı olması nedeniyle profesyonel destek almanın daha doğru olduğunu düşündüm.Daha önce böyle bir şey denemedim.

EK' li olan dosyadaki bilgileri User forma girdiğim zaman Sayfa 1 e liste şeklinde sıralamasını buna bağlı olarak ta elimde ay sonunda hangi daireden, kimden, ne şikayeti geldiğini ve ne yapıldığını veya ne yapılamadığını yazmak istiyorum.

Userform' a Tarih, Saat, Adı Soyadı, Blok, Daire, Konu, Açıklama bilgileri formdan seçmek

Açıklama kısmı elle doldurmak istiyorum.

Konu hakkında bilgisi olan üstadların yardımcı olmalarını yol göstermesini bekliyorum.

Ekli dosyalar

Dosyayı başka bir siteye yüklerseniz yardımcı olmaya çalışayım. Buradan indiremiyorum.

site sakinlerinden gelen şikayetleri düzenli olarak kayıt altında tutabileceğim bir user form

Başka çalışmalarımdan modiiye ederek dosyanıza göre uyarladığım , userform üzerinde kayıt ve bilgi çağırma ya da süzme ile gruplama yapılabilen dosya ektedir. Sizin dosyanız da zip içinde olup , bazı sütunların yerini değiştirdim.

Sütun başlıklarını değiştirirseniz aynen userforma yansır, siz kendi gereğinize göre değiştirebilirsiniz.

Saat formatını 17.15 gibi yazabilirsiniz, tuşları deneyin . Tam deneme zamanım olmadı, sorun verirse düzeltmelerine bakarız.

http://www.filebig.net/files/mBUvUtpSQX

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Başka çalışmalarımdan modiiye ederek dosyanıza göre uyarladığım , userform üzerinde kayıt ve bilgi çağırma ya da süzme ile gruplama yapılabilen dosya ektedir. Sizin dosyanız da zip içinde olup , bazı sütunların yerini değiştirdim.

Sütun başlıklarını değiştirirseniz aynen userforma yansır, siz kendi gereğinize göre değiştirebilirsiniz.

Saat formatını 17.15 gibi yazabilirsiniz, tuşları deneyin . Tam deneme zamanım olmadı, sorun verirse düzeltmelerine bakarız.

http://www.filebig.net/files/mBUvUtpSQX

Cems Bey,

zaman ayırdığınız için teşekkür ederim dosyayı bugün öğleden sonra inceleyeceğim.Çok teşekkürler çok sağ olun.

Geri