• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yeni kayıt düğmesi

Excel Vers. ve Dili
türkçe
merhaba arkadaşlar.
Yeni Kayıt isimli command button'a bastığımda karşıma soruların sorulduğu (örneğin adınız? ya da mesleğiniz? gibi ) bir kutucuk çıksın ve bu kutucuklara girdiğim bilgiyi müşteri bilgileri isimli sheet'te boş olan ilk satırı bulup tek tek yazdırsın istiyorum.mümkünmüdür?

hocam merhaba.
ne yazıkki olmadı.kısaca özetlemek gerekirse.bekleyen dosyalar adında bir çalışma kitabım var.bu kitabın ilk sayfasında toplamda 8 sütun olmak üzere bilgilerin yer aldığı bir tablo var.diğer çalışma kitabımda da ( bu kitap "uygulama" isimlidir) bir listbox var.
bekleyenler isimli butona bastığımda üzerinde listbox olan bir userform açılıyor.sonrasında userformun üst kısmında bekleyen dosyalarınız aşağıda sıralanmıştır yazıyor ve aşağısında da listbox var.listbox'ın altında 8 tane textbox var.(listboxtaki bir satırı seçtiğimde her sütun ayrı ayrı bu textboxlara geliyor ve textboxlarda bilgileri düzenleyebiliyorum).ayrıca bir adet yeni kayıt düğmesi ayrıca bir adet kaydet düğmesi ve sil düğmesi var.
istiyorum ki bu listboxa "bekleyen dosyalar" isimli çalışma kitabımda var olan tablo gelsin.tablo geldikten sonra ben herhangi bir satırı çift tıkladığımda bilgileri textboxlara aktarsın ve ben değişiklik yapabileyim.değişiklik yapınca kaydet düğmesini tıklayınca benim yaptığım değişiklikler kayıt edilsin.sil dediğimde tüm satırı komple silsin.ve yeni kayot dediğimde bana sorular sorsun ve en altta boş olan satıra bu bilgileri girip kayıt etsin.
yardımcı olabilirseniz artık çalışmam tamamlanmış oluyor.yapamadığım son şey bu.teşekkür ederim.

. . .

1. ve 3. mesajlarınızdaki sorular birbirinden farklı.
Şuan sağlık durumu olarak cevap veremeyeceğim, diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Eklediğiniz resim boyut olarak çok küçük. Okunmuyor. Örnek dosya eklemenizde fayda var.

. . .

Geri