• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni bir satış ve hedef takip şablonu istemekteyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MADCAP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 TURKCE
Arkadaşlar merhaba;

Sizden tamamen bir şablon istiyorum farkındayım ama bu işte çok yeniyim ve bu şablon çok yararıma olacak.Belki çok uzun birşey isteğim ama yardımcı olursanız cok sevinirim.İstediğim Excelde gördüğünüz BGA BGE vsvs bu isimlerin gün gün satışını yenı bır sayfaya atacam( o sayfayı ben 01.04 ten baslattım oraya elle kopyalayacam.) amacım o 1 2 3 4vsvs onların hepsını genel sayfada toplayıp ıstedıgım oranları cıkarmak.bunu makro ve guzel bır tablo ıcınde bulmak .bakınca kolay anlasılabılecek yuzeler rahatca anlasılcak bırsey istiyorum.:S Belkı cok zor bu ama yardımcı olacak arkadaslar sımdıden cok sagolsun.Allah razı olsun.Selametle...

Ekli dosyalar

Neden her gün için ayrı sayfa yapmak yerine tek tabloda her gün için ayrı satır kullanmıyorsunuz?

Bilmedigim icin /: oyle yaptimmm. Daha farkli yol varmiki.

Sütunlarda ürünler, satırlarda da günler olacak şekilde tablo hazırlayabilirsiniz.

Daha sonra özet tablo ile istediğiniz raporları alabilirsiniz.

Bunu yapamayacak bir şey yok, şöyle bir şeyle başlayabilirsiniz örneğin:)

Aslında benim bilgisayarda bir problem var özet tablo oluşturmama izin vermiyor. Özet tablo konusunda da başka arkadaşlar yardımcı olacaktır umarım.

bir hatırlatma da yapayım: Gördüğüm kadarıyal dosya içinde yaptığınız açıklamaları sanıyorum hücrede görünmez endişesiyle ya da hücreye ilave yapmayı bilmediğinizden farklı hücrelere yazıyorsunuz, bu da cümlelerin birbirinden kopuk olmasına yol açıyor. hücreye girilmiş veriye ilave yapmak istediğinizde F2 tuşuna basarak hücre içine girebilir ve istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ayrı hücrede yarım cümleyi devam ettirmeniz gerekmez.

Ekli dosyalar

öncelikle bunu attığın için çok tesekkur ederim.Yardımlarınız ıcın cok sagolun.Birde bukadar anlatmışınız:) bukadar yardım sever olmak size artı puan kazandırır umarım hayatta.cok sagolun:)

Geri