• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni açtığım sheetlerin sırası hk.

Excel Vers. ve Dili
Vera. 10 Dil Türkçe
Merhaba,
Vba da Bir alanı filtreleyip kopyalıyorum sonra bakşa bir exceli(bu excelimin ismi Şube_Satış_Dataları) active et diyorum ve yeni bir sheet aç diyip oraya yapıştır diyorum. Sonra bı işlemi for döngüsünde yapıyorum. Fakat her seferinde Şube Satış Datalarının ilk sheetine gitttiği için onun hemen yanına yeni sheeti açıyor ve ona isim veriyor. O zaman benim istediğim sırada olmuyor sheet. Ben gor döngüsünün her seferinde Şube_Satış_Daralarını active et dediğimde dosyanın son sheetine gitmesini ve onun yanına yeni sheet açmasını istiyorum. Kullandığınım kod aşağıdadır.
Konu hakkında yardımlarınızı rica ederm.

With Workbooks(“Şube_Satış_Dataları.xlsx”)
.Active
.Worksheets.Add after:= Sheets (Sheets.Count)
Workbooks(“Şube_Kontrol_Dataları”).ActiveSheet.Paste

Merhaba,
Vba da Bir alanı filtreleyip kopyalıyorum sonra bakşa bir exceli(bu excelimin ismi Şube_Satış_Dataları) active et diyorum ve yeni bir sheet aç diyip oraya yapıştır diyorum. Sonra bı işlemi for döngüsünde yapıyorum. Fakat her seferinde Şube Satış Datalarının ilk sheetine gitttiği için onun hemen yanına yeni sheeti açıyor ve ona isim veriyor. O zaman benim istediğim sırada olmuyor sheet. Ben gor döngüsünün her seferinde Şube_Satış_Daralarını active et dediğimde dosyanın son sheetine gitmesini ve onun yanına yeni sheet açmasını istiyorum. Kullandığınım kod aşağıdadır.
Konu hakkında yardımlarınızı rica ederm.

With Workbooks(“Şube_Satış_Dataları.xlsx”)
.Active
.Worksheets.Add after:= Sheets (Sheets.Count)
Workbooks(“Şube_Kontrol_Dataları”).ActiveSheet.Paste
problemi çözdüm. Bu süreçte ilgilenen arkadaşlar varsa teşekkür ederim gerek kalmadı.

Geri