• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazılım geliştirme

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhabalar ;
mevcut programı zorda olsa yaptım aslında başarılı bir çalışma olarak görüyorum iş görüyor.
Satış ve stok programı olarak kullanıla bılır....
Ama ben bır kac değişiklik istiyorum..
örneğin;
ürün barkodunu girdiğim zaman ürün ekrana geliyor. Ben bunun yanu sıra isim- stok no- ürün ismi gibi aram yapmak istiyorum. Bunu yanı sıra günlük satış raporu yazdırma. Stok olarak 5'in altına düştüğünde uyarı vs gibi detaylar istiyorum. Bu özellikler de yapılmış cok güzel programlar var. Hepsi bir birinden güzel ama el emeği göz nuru olduğu için bunu geliştirme onusunda yardım istiyorum muhtemelen benim bilmediğim bir çok özellik ilave eile bilir yanı ekrana saat ve tarih koymak gibi. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkur ederım kolay gelsin

iyi çalışmalar

kullanıcı adı : KAZIM
şifre : 2003

excel sayfasına yönetici panelinden giriliyor şifre aynı

syg..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
dostum istediğin özellikler için önce yapacak kişinin hazırlamış olduğun projenin kodlarını incelemesi, çalışma mantığını anlaması gerekecek. dosyayı incelediğim kadarı ile baya bi kod var;
sonuç olarak bunu vaktinin uzunca bir bölümü ayırıp yapabilecek hayırsever birini bulman lazım.

sayın systran;
sizi çok hayır sever gördüm;
bana sadece arama konusunda yardımcı olumusunuz

VSFlexGrid hatası veriyor? reference kısmında Missing VSflexGrid8.0 hatası var.
bunu nerden yukledin?

dostum bilgisayarına girip
C:\windows\system32 dizininde vsflexgrid8.ocx yada vsflexgrid8.dll dosyası var mı? bende yok.
missing component yazıyor

uzun uğraşlar sonucu senin dosyayı açmayı başardım. vsflexgrid8l.ocx dosyam bozukmuş, yenisini indirdim bu seferde Flex Grid Lisansı doldu uyarısı verdi OK deyince bi sıkıntı olmadan açıldı. inş sorun olmaz. bundan sonra sorununa yoğunlaşabiliriz :)

Sayın systran
Programın mantıgı cok basit satış butunundan girişi yaprıgımızda urun barkodu girdiğimiz zaman ürün ekrana geliyor satış yap dıyoruz satış yapıyor cok basit.
ben buna yeni aramalar eklemek istiyorum ürün aadı ürün kodu vs gibi

syg.

Sayın ariza285228

El emeği göz nurunuz olan dosyanızı incelediğim de ; size yazmış olduğum programı görmüş oldum.Programınıza destek amaçlı sorularınızın cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

1-Arama yapmak için kolay yöntem olan Vsflexgrid üzerinde gerçekleştirebilirsiniz bunu.
Bunu sağlamak için vsflexgrid üzerinde f4 tuşlayın ve 2-flexsearchcursor seçiniz.
Proje de aslında arama yapmaya gerek yok barkod ile ürünü bulabiliyorsunuz. ve ürünün tüm özelliklerini görebiliyorsunuz.
2- stok miktarı 5in altına düştügünde uyarı vermesini istiyorsanız..
TextBox1_Change özelliginde barkod okutulan yerde mevcut olan aşagıdaki satırı ekleyiniz

TextBox25.Text = Range("h" & i).Value <<<<< bu kodun altına
If TextBox25.Text <= 5 Then

MsgBox "Uyarı Stok miktarı 5 ten az kalmıştır"
Else
Exit Sub
End If

Kolay gelsin

Saygılarımla

Sayın Trilenium
Bana yazmış olduğunuz program için çok teşekkur ederim. Bunun için daha önce yapmış olduğum araştırmada bana yardımlarınızdan dolayı size çok teşekkur etmiştim yinede çok teşekkur edereim ben bunu hiç bir zaman inkar etmedim. el emeği göz nuru dediğim araştırıp belki butonu değiştirip vs gibi tasarımlardan bahsediyorum. yani bu bprogramı kendım kodladığımı soylemedım. ama haklısını programı siz yazdınız bunun için Öncelikle Özür dilerim ve tekrar teşekkur ederim.

ben bir Listbox ekleyip ürün kodduü ürün adı- vs gibi aramalar seip list box dan satış yapmak istiyorum..

ilginize ve samımıyetinize cok teşkkur ederim

syg.

SAYIN Trilenium ;

Sizden tekrar ÖZÜR DİLERİM ;
benım el emeği göz nuru dediğim sizde biliyorsunuz ki sizin yaptığınız programda Şifre paneli , Namaz vakitleri vs. ilaveleri yoktu. ben onları istinaden öylebir şey yazdım tekrar Özür dilerm

syg.

Estağfurullah özürlük bir durum söz konusu inanın yok.

Projeyi tanıdım manasında söyledim. Birçok şey eklemişsiniz zaten niçin emeğiniz olmasın olur mu öyle şey.

Barkod ile satış şuan yetersiz mi ? Barkodsuz ürünleriniz mi mevcut buna istinadenmi arama koyulacaktır?

Sayın Trilenium
ÜRÜN ARAMA KONUSDA DAYARDIMCI OLURSANIZ COK MUTLU OLURUM ;
SAYGILARIMLA

uzun uğraşlar sonucu senin dosyayı açmayı başardım. vsflexgrid8l.ocx dosyam bozukmuş, yenisini indirdim bu seferde Flex Grid Lisansı doldu uyarısı verdi OK deyince bi sıkıntı olmadan açıldı. inş sorun olmaz. bundan sonra sorununa yoğunlaşabiliriz :)

Sayın systran sorun sizde değil,
bendede aynı hatayı veriyordu (win7 64 bit)
ilgili ocx'i yükleyince bendede açıldı şu ocxi merak ettim güzel bir şeye benziyor
bir inceleyelim

SAYIN Trilenium
ŞOYLE BAZI URUNLERI BARKODU YOK ONUN İÇİN ÜRÜN ADINA GÖRE ARAMA YAPMAK İSTİYORUM...
YANIİ İSİME GÖRE - ÜRÜN KODUNA GÖRE RENGİNE GÖRE ARAM AYPMAK GİBİ

TEŞEKKURLER SYG.

Sayın merakli_72,

http://www.excel.web.tr/f128/vsflexgrid-excel-sql-access-t62359.html

Vsflex ile ilgili yazdıgım makaleyi okumanızı tavsiye ederim.

Sayın ariza285228,

Yıl sonu işlemlerinden dolayı aşırı yogunum.. Örnek olması açısından grid üzerinde aramayı yaptım..geliştirmesi sizlerden olsun diyebilecegim.

Kolay gelsin

Saygılarımla

Ekli dosyalar

Sayın Trilenium
gerçekten ilginç bir gridmiş
bir kaç gündür incelemeye çalışıyorum
müsait bir zamanınızda bu gridin herhangi bir sutununa takvim ekleme ile ilgili bir örnek yapabilirmisiniz.

Teşekkürler

Geri