• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazılı tarih gelmeden 1 gün önce uyarı versin

Excel Vers. ve Dili
Professionel Plus 2019 TR - 32 Bit
Kolay gelsin arkadaşlar, ekte bulunan dosyada sarı sütunlu bölgede yazılı tarih gelmeden iki gün önce bana uyarı versin veya rengi değişsin istiyorum (o tarih geçtiği zaman eski rengine geri dönmesi koşulu ile)mesela siyah değil kırmızı olsun bende verdiğim telmih süresine göre ürünü hazır edeyim, bunu yapabilecek varmı ben bakındım biraz ama beceremedim. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Kolay gelsin arkadaşlar, ekte bulunan dosyada sarı sütunlu bölgede yazılı tarih gelmeden iki gün önce bana uyarı versin veya rengi değişsin istiyorum (o tarih geçtiği zaman eski rengine geri dönmesi koşulu ile)mesela siyah değil kırmızı olsun bende verdiğim telmih süresine göre ürünü hazır edeyim, bunu yapabilecek varmı ben bakındım biraz ama beceremedim. Şimdiden teşekkürler.
Forumda koşullu biçimlendirme diye arama yapınız.:cool:

=VE($E1<>"";$E1>=BUGÜN();$E1<=BUGÜN()+3) bu formülle oldu teşekkürler :) yanlış arıyormuşum peki mesela uyarı vermesini nasıl sağlarız exel açıldığın da mesela; ''A-254 Numaralı siparişin telmih süresi geldi.'' gibi bir uyarı çıksın istiyorum bu nasıl yapılabilir ?

Geri