• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yazicidan cikti problemi

Excel Vers. ve Dili
2003
Almanca
kodla cikti aliyorum. bazan "Windows sorun icin cözüm ariyor" hata mesaji aliyorum. sonra da kapaniyor. ama sayfayi kodla degil de yazdir seklinde yaptigim zaman hata vermiyor. ve bu hatayi da her zaman vermiyor. bazan sorunsuz calisiyor bazan hata veriyor. sebebini bulamadim. yardimci olabilir misiniz acaba.

kodla cikti aliyorum. bazan "Windows sorun icin cözüm ariyor" hata mesaji aliyorum. sonra da kapaniyor. ama sayfayi kodla degil de yazdir seklinde yaptigim zaman hata vermiyor. ve bu hatayi da her zaman vermiyor. bazan sorunsuz calisiyor bazan hata veriyor. sebebini bulamadim. yardimci olabilir misiniz acaba.

Sn. Taner3106
Makro Kaydet çalıştırıp sayfayı Kodla değilde normal yazdır şeklinde yazdırın.
Kaydı durdurup çıkan kodları ara sıra hata veren diğer kodlarla değiştirin.

Kolay Gelsin

Merhaba,

Kullandığınız kodları görebilirmiyiz veya örnek dosyanızı.

Sub yazici()
If Sheets("data").Range("p3").Value = "" Then GoTo 10
t = Sheets("data").Range("w1").Value
With Sheets("data").PageSetup
.LeftHeader = "&""Times New Roman,Kalýn""&18" & Sheets("data").Range("p1").Value
.CenterHeader = "&""Times New Roman,Kalýn""&18" & Sheets("data").Range("t" & t).Value
.RightHeader = "&""Times New Roman,Kalýn""&18" & Sheets("data").Range("t1").Value
.LeftFooter = ""
.CenterFooter = ""
.RightFooter = ""
End With
Sheets("data").PageSetup.PrintArea = "$p$2:$t$" & (Sheets("data").Range("w1").Value - 1)
Sheets("data").PrintOut
alan = "p3:t" & Sheets("data").Range("w1").Value
Sheets("data").Range(alan).Value = ""
10
End Sub

yazdirmak icin kullandigim kod yukardaki gibi.
eger f8 tusuyla adim adim yaparsam hicbir zaman hata vermiyor. bu yüzden de hata veren satir gibi birsey bulamiyorum. aldigim hata "windows sorun icin cözüm ariyor"

Geri