• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdırma alanını belirleme

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 tr
merhaba değerli üyeler bir konuda sıkıntı yaşıyorum. elimdeki ödeme programında
ödemeemrib isimli çalışma sayfasında Y sütünundan itibaren sütunları gizlediğimde ödeme emrinin X sütununda olan kenarlıklarıyazdırınca çıkmamaktadır. Y sütunundan sonraki sütunlar açık olduğunda ise hem ödeme emri hemde y sütunundan sonraki olan bilgilerde ÖEmri yazdır butonuna tıkladığımda geliyor.
İstediğim ödeme emri yazdıra bastığımda ödeme mrinin kenarlık çizgileri ile birlikte yazılması. saygılarımla.

Ekli dosyalar

hocam doğru anladıysam sanırım bu haliyle yazdırdığınızda kenarlıklar çıkacaktır.

Ekli dosyalar

Sütunlar gizlenmeli

hocam doğru anladıysam sanırım bu haliyle yazdırdığınızda kenarlıklar çıkacaktır.

Sayın asdfwqrx size katkınız için teşekkür ederim.
Y sutunu ve sonrası gizli kalmalı. ancak asıl amaç y sütunu ve sonrasındaki bilgilerin hiç görünmemesi gerçi ben kendimce bir çözüm buldum ve şu anda sorunsuz istediğim gibi oldu ancak bulduğum çözüm y sütunundaki tüm verileri formulleriyle birlikte başka bir çalışma sayfasına kaydederek denedim ve X sütunundan sonraki sütünları gizledim o şekilde oldu. ama ben verilerin yeri değişmeden sadece ödeme emri görünecek ve tüm kenarlıklarıyla şekli şemali bozulmadan yazdırmanın yolu varmı diye aradım. saygıyla.

Geri