• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdırılacak sayfa aralığı seçmek mümkünmü?

Excel Vers. ve Dili
365
Arkadaşlar merhaba hazırlamış olduğum bir userforma yazdırma kodları olan bir düğme ekledim bu düğme basıldığına yazdırılacak olan sayfanın önizlemesini gösterip hemen sonrasındada istediğim kopya adedini sorup çıktı almamı sağlıyor bu kodlara ek ufak bir userform yapıp ikitanede texbox koymak birincisine yazdırmak istediğim ilk sayfa ikincisinede yazdırmak istediğim ikinci sayfa sayısını girmek istiyorum yazdır butonuna bastığımda bu sayılar arasındaki sayfaların çıktısını almak istiyorum Örnek ilksayı 3 ikincisayı 7 yazdır basıldığında almak istediğim sayfalar 3,4,5,6,7 Bu kodlarda bana yardımcı olabilecek arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Şunun gibi sanırım. Textbox ları kod içindeki sayıların yerine atarsınız.
Kod:
ThisWorkbook.sheets("sayfa1").PrintOut From:=3, To:=7, copies:=1

Şunun gibi sanırım. Textbox ları kod içindeki sayıların yerine atarsınız.
Kod:
ThisWorkbook.sheets("sayfa1").PrintOut From:=3, To:=7, copies:=1

Zeki bey verdiğiniz kodu uyarlamaya çalıştım üç tane textbox hazırladım texboxlarada aktif sayfa üzerinde hücrelere yönlendirdim şimdi sizden aldığım kodun from ve to değerlerini adet verileri yazan hücrelerden aldırmaya çalışıyorum ama uygun kodları bulamadım bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.

ThisWorkbook.Sheets("anasayfa").PrintOut From:=?, To:=?, copies:=?

Teşekkürler

İşlem tamamdır yardımınız için çok teşekkür ederim sayenizde yaptığım çalışma çok iyi oldu !

Geri