• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdır

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Sevgili arkadaşlar herkese iyi akşamlar sizler için basit benim için zor olan bir soru sormak istiyorum sorum şu şekilde normal excel sayfasındaki 2. sayfayı gizledim ve 1. sayfadaki yazdır butonu ile 2. sayfayı yazdırmak istiyorum ama yazdıramıyorum bu konuda yardımlarınızı bekler herkese başarılar dilerim dosyam ektedir

Ekli dosyalar

Böyle deneyin.:cool:
Kod:
Sub Yazdir()
    Sheets("Sayfa2").Visible = True
   Worksheets("Sayfa2").PrintOut Copies:=1, ActivePrinter:="Ne00: üzerindeki Microsoft Office Document Image Writer ", Collate:=True
   Sheets("Sayfa2").Visible = False
End Sub

Sevgili Orion1 bey 10-15 dakika gibi kısa bir sürede ve de net cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Mrb Arkadaşlar,
Excel sayfasına bir yazdır butonu ekleyerek açık olan Word Sayfasının çıktısını alabilme şansımız varmı? Bu kodlarda nasıl bir değişiklik yapabiliriz. Örnek olarak. c:\deneme.doc dosyası olduğunu kabul edersek.

Teşekkürler.

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim konuda fikri olan arkadaş yokmu?

Güncellemek için

Şöyle bir şey yapabilirsiniz, kodla ilgili word kitabını aç(veya seç), ardından kodla yazdır ve kapat veya excele dön, olay bu.

Seyit Bey;İlgili word kitabını açık olacak zaten; açıp tekrar kapatılmasına gerek yok. Önemli olan dosya yolunu yazarak o kitaptaki sayfaları yazdırmak.Banad a o kodlar lazım.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Günaydın arkadaşlar; bu konuda fikri olan yokmu?

ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=1, Collate:=True

Bu kodu buldum.Ancak bu anladığım kadarıyla excelde aktif sayfayı yazdırmak için kullanılıyor.Benim istediğim ise açık ve dosya yolu verilen word dosyasını yazdırmak.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Güncellemek için

Geri