• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yazdır veya ekle butonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
merhaba arkadaşlar sorunumu buraya da yazma ihtiyacı duydum.
örnek çalışmadaki Sayfa 1 de bulunan her satırın sonuna yazdır butonu koymak ve tıkladığımız da sayfa 2 deki gibi bir tablo şekline dönüştürmek istiyorum.

veya tam tersi bir işlemde olabilir tablodan girilen verileri sayfa 1 deki sıralamaya uygun şekilde sıradaki satıra ekleyebilir miyiz?

örnek dosyam ektedir.

Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba,
Bilgisayarımın güvenlik sistemi, dosyanızın bağlantılarının güvenilir olmadığını belirtiyor. Web yada diğer dosya bağlantıları var mı?

Sn. Nevista
Belki bir userform kullanmak daha kolaylık getirebilir.

Dosyanıza userform ekledim ve kayıt ile geri çağırma , ayrıca listboxta satır olarak görme özelliği ekledim . Bunu, mustahsil sayfasındaki çizimde bilgi girip tuşa basarak listelenen sayfaya atmayı düşündüğünüzü varsayarak yaptım. Ayrıca makbuz sayfasını düzenleyerek verileri makbuz numarasını seçtiğinizde gelecek ve baskıönizlemesi yapacak duruma getirdim. Siz görüntüyü inceledikten sonra kendi sistem printerinizi seçip basabilirsiniz.

EKSİKLER :
Tablonuzdaki diğer özellikleri çok anlamadığımdan , birinci kutudan 30cu kutuya kadar elde kayıt yapılır ve kayıt düzeltilebilir durumda . Bu sekilde kulanmak size cazip gelirse kutular arası bağlantılar yaparak otomatik çıkarımlar yaptırılabilir. (soz gelimi brut kilo yazdınız altındaki kutuya fire yazdınız, daha fire kutusundan çıkarken net kilo sonraki kutuya otomatik çıkarılabilir).

Ancak , diğer girişlerinizin mantığını anlayamadığımdan bunları siz elde 1 satır doldurarak geriye açıklaması ile gonderirseniz anlayacağımı düşünüyorum.

Üçüncü sayfanızın dosya ile bağını hiç anlamadım

Bir incelerseniz ve böyle daha uygun derseniz devam ederiz .Ya da böyle istemezseniz kod değil de formülde usta başka bir arkadaş yardımcı olabilir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
teşk

öncelikle çalışmanız çok güzel olmuş benim istediğimin de üzerinde dediğiniz gibi bu formatla devam edebiliriz. ekli dosyada istediğiniz bilgilerinin açıklamalarını yaptım.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim.ç

Ekli dosyalar

benim istediğimin de üzerinde dediğiniz gibi bu formatla devam edebiliriz. ekli dosyada istediğiniz bilgilerinin açıklamalarını yaptım.

Açıklamaları akşam dinlenmesinde dosyaya sakin kafayla inceleyip yerleştirince , geriye ince rötuşlar kalır. Bu da yapıldıktan sonra sanırım işinizi hızlandırır ve hata olasılığını sıfıra çok yaklaştırıp verimli olur umuyorum .

Geri