Merhaba Hocalarım
Eklediğim kodlarla Veri sayfasında yazdır butonuna tıkladığım zaman yazdır ekranı açılıyor. Yazdır komutunu verdiğim zaman YILLIK İZİN FORMUNU yazdırıyor ve verileri ilgili personelin sayfasına aktarıyor.
Yazdır ekranında iptal veya X ile yazdır ekranını kapattığım zaman. Verileri personel sayfasına yine aktarıyor. Benim istediğim Yazdırmayı iptal ettiğim zaman verileri aktarmasın. Eğer yazdıracak isem. Verileri aktarsın.
Not. Sadece buton ile yazdırıyorum. Yazdır menusunu ve CTRL+P yi devre dışı bırakmışım o şekilde kalmasını istiyorum.
Eklediğim kodlarla Veri sayfasında yazdır butonuna tıkladığım zaman yazdır ekranı açılıyor. Yazdır komutunu verdiğim zaman YILLIK İZİN FORMUNU yazdırıyor ve verileri ilgili personelin sayfasına aktarıyor.
Yazdır ekranında iptal veya X ile yazdır ekranını kapattığım zaman. Verileri personel sayfasına yine aktarıyor. Benim istediğim Yazdırmayı iptal ettiğim zaman verileri aktarmasın. Eğer yazdıracak isem. Verileri aktarsın.
Not. Sadece buton ile yazdırıyorum. Yazdır menusunu ve CTRL+P yi devre dışı bırakmışım o şekilde kalmasını istiyorum.
Kod:
Sub İZİN()
'
' yazdır Makro
'
'
'Sheets("YILLIK İZİN FORMU").Select
kOntrol = 1
Sheets("YILLIK İZİN FORMU").Select
Application.Dialogs(xlDialogPrint).Show
kOntrol = 0
ActiveWorkbook.Unprotect ("123")
For I = 1 To Sheets.Count
Worksheets(I).Unprotect ("123")
Next I
Application.ScreenUpdating = False
Set SV = Sheets("VERİ")
On Error GoTo Devam
Sheets(SV.[C4].Text).Select
GoTo kayıt
Devam:
Sheets("Şablon").Copy After:=Worksheets(Worksheets.Count)
ActiveSheet.Name = SV.[C4].Text
Cells(SATIR, 1) = SV.[C1]
Cells(SATIR, 6) = SV.[C5]
Cells(SATIR, 7) = SV.[C6]
Cells(SATIR, 8) = SV.[C7]
Cells(SATIR, 9) = SV.[C8]
Application.ScreenUpdating = True
'MsgBox "İZİN KARTINA İŞLENMİŞTİR KONTROL EDİNİZ.", vbInformation
For ii = 1 To Sheets.Count
Worksheets(ii).Protect ("123")
Next ii
ActiveWorkbook.Protect ("123")