• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdır Macrosu aynı zamanda kaydet tuşu olur mu ?

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 Türkçe
Merhaba arkdaşalar yaptığım çalışmada ödeme makbuzu yazdırıyorum .her yazdır dediğimde seri numarası değişiyor. Bende bilgileri saklamak için yazdır dediğimde o seri numarasına göre bilgileri sayfa 1 de kaydetmek itiyorum sonra da yine dekont sayfasına seri numarasına gööre sorgulama yaptığımda kaydettiğim o seri numarasına göre bilgileri dgetirmesini istiyorum . Yazdır tuşu aynı zamanda kaydet tuşu olacak ?
Dosyam ekte :kullanıcı adı :DEMİR şifre 12345

Ekli dosyalar

Merhaba arkdaşalar yaptığım çalışmada ödeme makbuzu yazdırıyorum .her yazdır dediğimde seri numarası değişiyor. Bende bilgileri saklamak için yazdır dediğimde o seri numarasına göre bilgileri sayfa 1 de kaydetmek itiyorum sonra da yine dekont sayfasına seri numarasına gööre sorgulama yaptığımda kaydettiğim o seri numarasına göre bilgileri dgetirmesini istiyorum . Yazdır tuşu aynı zamanda kaydet tuşu olacak ?
Dosyam ekte :kullanıcı adı :DEMİR şifre 12345
Merhaba
Yanlış dosya olmasın dekont sayfası - Sayfa1 yok örnek dosyada

Yardım Lütfen

arkadaşlar sorumla ilgili dosyma ikinci mesajımda ama hala bir yardım alamadım konu ile bilgisi olan arkadaşların acil yardımını bekliyorum

arkadaşlar sorumla ilgili dosyma ikinci mesajımda ama hala bir yardım alamadım konu ile bilgisi olan arkadaşların acil yardımını bekliyorum
Merhaba
Aktar ve Yazdır/Aktar olarak 2 buton var dilediğiniz gibi kullanın

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Yardımınız için sonsuz tşk ederim Black Lord istediğim gibi olmuş. şimdi sıra seri no ya göre makbuz sorgulamada yine yardımınıza ihtiyacım olacak

Yardımınız için sonsuz tşk ederim Black Lord istediğim gibi olmuş. şimdi sıra seri no ya göre makbuz sorgulamada yine yardımınıza ihtiyacım olacak
Rica ederim
Sorgulama nerde olacak
Aynı Dekont üstündemi yoksa başka bir alandamı?

Düşümcem şu şekilde yeni bir sayfa makbuz bul bölümü olsun ve seri numarsını girince ve bul tuşu çalışınca makbuzun aynısını (dekont) sayfasındaki görüntüyü getirsin . Bu işlemin olacağı sayfa gri renkte görünmeli ve makbuz bulununca görüntüsü gelmeli .Çok zor ve karmaşk belki uğraşıyorum ama yapamadım ben

Düşümcem şu şekilde yeni bir sayfa makbuz bul bölümü olsun ve seri numarsını girince ve bul tuşu çalışınca makbuzun aynısını (dekont) sayfasındaki görüntüyü getirsin . Bu işlemin olacağı sayfa gri renkte görünmeli ve makbuz bulununca görüntüsü gelmeli .Çok zor ve karmaşk belki uğraşıyorum ama yapamadım ben
Siz olmasını istediğiz formatta bir dosya ekleyin (Son hali) ben üzerinde eklemeler yapayım.

Dosyayı ekliyorum ve açıklama dekont bul sayfasında dır

Ekli dosyalar

bekliyorum ayrıca gecenin bu vakti zaman ayırdığınız için sonsuz teşekkürler

Sayın Black Lord yardımınız için çok teşekkür ederim. Ama dekont numarası açılır liste yerine bizim numarayı girerek buldurmamız daha doğru olur .Çünkü 2000 300 kayıt olacağını düşünürsek açılır menüden bulmak çok zor olacak .

Sayın Black Lord yardımınız için çok teşekkür ederim. Ama dekont numarası açılır liste yerine bizim numarayı girerek buldurmamız daha doğru olur .Çünkü 2000 300 kayıt olacağını düşünürsek açılır menüden bulmak çok zor olacak .
Neye göre direk bulduracaksınız.
Hangi Kritere göre.

Dekont numarasını ellede girebilirsiniz.
Sınırlama yok.
Açılır liste gerektiğinde kullanılır.
Ellere girerek deneyin?

Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum .Makbuz no yu yazıp enter yapmak yeterliymiş .

Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum .Makbuz no yu yazıp enter yapmak yeterliymiş .
Kolay gelsin
"İmzanıza bir imzada ben atayım"

Kavgayı bir yaprağın üzerine yazmak isterim,
sonbahar gelsin yaprak dökülsün diye.
Öfkeyi bir bulutun üzerine yazmak isterim,
yağmur yağsın bulut yok olsun diye.
Nefreti karların üzerine yazmak isterim,
güneş açsın karlar erisin diye,

Dostluğu ve sevgiyi yeni doğmuş tüm bebeklerin yüreğine yazmak isterdim,
Onlarla birlikte büyüsün bütün dünyayı sarsın diye /YILMAZ GÜNEY
Arşivimden.

teşekkürler benim imza da yılmaz güneyden alıntıydı .ama hatırladığım kadarıyla yazmıştım.orjinal halini yazamamış olabilirim .Üstadlardan özür dilerim

Geri