• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdır dediğimde iki adet çıktı veriyor..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan satan22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
arkadaşlar excelde çıktı almak isteğidiğim zaman her yazdırdığım sayfadan
ikişer sayfa otomatik çıkartıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. yardımcı olursanız
sevirinim. Şimdiden teşekkürler..

Merhaba,

Sadece excelde mi oluyor yoksa her türlü çıktıda çift mi basıyor?
Yazıcı ayarlarınızı kontrol ettiniz mi? Bildiğim kadarıyla özellikle laser yazıcılarda kopya sayısını ayarlıyabiliyorsunuz.

Sanırım yazıcınızın ayarları ile ilgilidir bu sorun.

ayarlarla ilgili bir sorun yok üstadım.. Sorun sadece excel de.. Ben yazdırılacak sayfa ve sayısını belirttiğim halde iki çıktı veriyor. Worlde falan normal çalışıyor ama excelde her yazdırmadan ikişer adet çıkartıyor. macrolardan die düşünüyorum ama bütün macroları iptal ettim yine aynı sorun var..

Selamlar,

Kullanmış olduğunuz makro kodlarını verirseniz açıklama yapabiliriz.

Yazdırma alanı'nı kontrol ettiniz mi ?

Yaklaşık 1 aydır bende de aynı sorun var! Makrosuz dosyalarda da aynı sıkıntı var. Dosyanın nasıl olduğu hiç fark etmiyor! Henüz kaydetmediğim bir tabloda bile aynı sorun oluyor!

Kodlarınızı açıklamadığınız sürece ne denebilir ki ?

Dosyada makro yok ki!... :-((
henüz yeni, hatta kayıdedilmemiş bir sayfada da bu sorunu yaşıyorum!

Kolay gelsin exel sayfasının içine yazıcı resmi koydum ve bu yazıcıyı tıkladığım zaman sayfanın içindeki tanıtmış olduğum ezel satır ve sütün aralığının yazıcıdan çıkmasını istiyorum bana yardımcı olursanuz sevinirim

Acil yazıcı hakkında

Kolay gelsin arkadaşlar benim sizden bir istirhamım olacak exel çalışma sayfasının içine küçük yazıcı yesmi koydum ve buna bilgisayara bağlı olan samsun scx -4521 f yazıcısının kısa yolunu link eklemek isyitorum veya exel sayfasının içinde sutun ve satır aralığını adlandırmış olduğum yerin çıktı alınmasını istiyorum mümkünmü yardımcı olursanız size minnettar kalırım şimdiden kolay gelsin

Geri