• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdır Butonu

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 64 Bit Türkçe
Her sayfaya yazdır butonu eklemek istiyorum. ne yapmam lazım. butona tıkladığımd sayfayı yazdırmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

Her sayfaya yazdır butonu eklemek istiyorum. ne yapmam lazım. butona tıkladığımd sayfayı yazdırmasını istiyorum.

Sayın samedxy23

İstemiş olduğunuz şeyi anlayamadım excel yerleşik butonları arasında yazdır butonu mevcut siz tek tuşla bütün sayfalarımı yazdırmak istiyorsunuz?

ilk öncel ilginizden teşekkürler. ben excel sayfalara buton yerleştirmek istiyorum. butona tıkladığım zaman o sayfayı yazdırsın

ilk öncel ilginizden teşekkürler. ben excel sayfalara buton yerleştirmek istiyorum. butona tıkladığım zaman o sayfayı yazdırsın

Sayfaya butonu ekleyip ekteki makroya bağlamanız yeterli oalcaktır.

Kod:
Sub Yazdır()
ActiveSheet.PrintOut
End Sub

yanlız ilk sayfayının yazdırılmasını istiyorum. diğer sayfaların yazdırılmasını istemiyorum. diğer sayfalarda nokta dahi olsa hepsini döküyor

Sub Yazdır()
ActiveSheet.PrintOut
End Sub

BU KODA NE EKLEMEM GEREKİYORKİ SADACE 1. SAYFAYI YAZDIRSIN

Sayın samedxy23

Alanı sabitleyebilirsiniz.

Kod:
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$1:$H$50"
ActiveSheet.PrintOut

Banada böyle bir şey lazım ancak, bir hücreye şekil ekledikten sonra makro atıyorum sayfayı yazdırıyorum ancak çıkıp tekrar girdiğimde makrolar çalışmıyor.

Son düzenleme:
Sayfa içinde belirli bir kısmı yazdırmak için gerekli kod mantığı nedir peki?

Sanırım hallettim :) Yarın okulda yazıcı ile deneyeyim bakalım. Umarım olur :)

Range("A1:H19").PrintOut şeklinde yazdım kodu makroya. Doğru mudur?

ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$1:$H$50"
ActiveSheet.PrintOut

komutunu verdikten sonra " A Sütununda boş olan hücre varsa o satırı yazdırma" komutunu nasıl ekleyebiliriz.

Yazdır Makrosunu Kaydettikten sonra dosyayı Farklı Kaydet diyerek "Makro içerebilen excel Çalışma Kitabı" olarak kaydetmelisin yoksa makro kaydolmaz! Bir daha dosyayı açtığında çalışmaz.

Son düzenleme:
Banada böyle bir şey lazım ancak, bir hücreye şekil ekledikten sonra makro atıyorum sayfayı yazdırıyorum ancak çıkıp tekrar girdiğimde makrolar çalışmıyor.
Excel Çalışma Kitabına Makro eklediğinde Farklı Kaydet diyerek "Makro içerebilen excel Çalışma Kitabı" olarak kaydetmelisin yoksa makro kaydolmaz. Bir daha açtığında dosyayı makro çalışmaz.

Geri