• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yazdır Butonu Eklemek

Katılım
27 Kasım 2012
Mesajlar
2
Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Merhaba Arkadaşlar Ben bir stok takip sistemi hazırladım. İstediğim herşeyi yaptım fakat yazdır butonunun mantıgını anlayamadım her ne kod yazdıysam yapamadım.butonu ekledim çalıştıgım buton kodlarını sildim. butonun yeri bellidir.

istediğim şey;
Butona tıklanıldıgında YAZ sayfasına gelip Ctrl+ÜstKrkt+L kısayolundaki makroyu çalıştırıp seçilmiş alandaki bölgeyi yazdırması.

Yalnız şöyle bir durum var; yaz sayfasında belli bir bölge seçili, yazdırma alanı için. fakat ben istiyorumki Ctrl+ÜstKrkt+L makrosunu çalıştırdığı zaman YAZ sayfasındaki liste aşağıya doğru uzarsa sayfa 2 olmayacaktır alan belirlediğim için.. o sebeple liste uzadıkça alanda uzasın ve sayfa 2 ye geçerse sayfa 2 yide yazdırsın. yani liste 7 sayfada olsa o 7 sayfayı yazdırsın.

dosyayı ekte sunamadım bulamadım nasıl ekleniyor ek. o sebeple upload ettim virüs taramasından lütfen geçiriniz.

http://dosya.co/7xur4plk5dfx/STOK_MAĞAZA.xlsm.html
 
sorunu kendim çözmüş bulunmaktayım. Vakit ayırıp okuyanlar için teşekkür ederim.
 
Geri
Üst