Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tür bir hata mesajı; eğer formülün içinde kendi bulunduğu hücrenin adıda mevcutsa ortaya çıkar,sizin tablonuzdada J8 hücresinde "=W8" formülü var W8 hücresinde bulunan formülün içine J8 hücresindeki veride gelmektedir. Yani kendi hücresindende veri almaktadır. Bunu düzeltirseniz sorununuz çözülür.
Sayın leventm olayı tam olarak anlayamadım. J8 hücresindeki formülü silince düzeldi. Fakat bana J8 hücresi için mutlaka veri alma formülü gerekiyor.
=EÃER(H8="";0;EÃER(AG8<AE8;AG8;AE8)) formülünde J8 nasıl oluyor anlayamadım. Biraz daha bilgi versen iyi olacak.
AE8 hücresinde "=I8-R8" formülü var, R8 hücresinde ise "=TOPLA(J8-Q8)" formülü var, dolayısıyla AE8 hücresindeki formül aslında "=I8-TOPLA(J8:Q8)" şeklindedir. J8 bu TOPLA formülünün içinden geliyor. Siz J8 hücresine W8'i bağladığınız için kendine referans vermiş oluyorsunuz. J8'e değeri başka şekilde almalısınız. Zaten Döngüsel başvuru hatasında döngünün hangi hücrelerde oluştuğunu oklarla gösteriyor.
herkese meraba arkadaşlar;
ya ben sizler tarafından gönderilen dosyaları indiremiyorum.
yani" indir"in üstüne tıklıyorum ama açınca içinden garip garip şeyler çıkıyor;
lütfen yardımcı olurmusunuz
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.