• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yazarkasa toplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zünnun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
kolay gelsin formülleir kendim yazmak istedim çok uzun sürdü ve ilk fiş no ve son fişi no yu tabloya aktaramadım. sizden sayfalar arası toplamları veri sayflarına aktarmak istiyorum.

bütün yazarkasa sayfaları 10-20-30 günlük olacak şekilde 3 parçaya ayrılmıştır en baştaki alan 10 orta 20 sonda 30 dur. Yaklaşık 40 50 tane yazarkasa vardır istediğim bütün yazarkasaların 10 günlükleri alt alta gelecek çekilde toplasın açıklama yazsın birdr bunları bütün 10 günlük 20 günlük 30 günlük toplam sayfalarına yapmak istiyorum

excel sayfasını almadı zipledim

şimdiden tşkler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
bir mutluluk ile baktım :) ama hayellerim yıkıldı , peki arkadaşlar hücre birleştirme formülü nedir
a1 sabit ikinci hücre bazen a15 bitiyor bazen a18 de
a1:yunus
a15:aşçı
veri yunus-aşçı olsun kafi

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selamlar, istemiş oldugunuz şeyi sizinde yapabileceginiz birşey çok zor degil zaten...

Sadece linkleme usulü ile gidebilirsiniz...

Sizin istemiş oldugunuz mantıgı izlersek eger 50 Kasa * 6 satırlık bilgi = 300 Satır eder buda size icmal bilgiyi göstermekte sıkıntı çıkartır.

Ama 50 Kasayı yapmış oldugunuz tablo gibi izlersek sadece 50 satırdan oluşacaktır.

Örnek teşkil etmesi amacıyla size ben ben 3 kasanın 10-20-ve 30 ar günlügünü yaptım...

Formüller çok uzun sürmez, yapmanız gerekli 50 kasa için sayfalardaki isimleri almak olacaktır.

İlgili sayfadaki bir üst satırdaki veriyi alt satıra kopyala yapıştır yapınız...

Sonra yapıştırdıgınız hücredeki kasa adını degiştireceginiz kasanın sayfa isimindeki kasa adı ile degiştiriniz... Bitti bukadar...

Son olarak Z Raporundaki Fiş nolarını text degerden numeric olarak çeviriniz.. Aksi takdirde Min Max olayını yapamayız.

Ekli dosyalar

tşkler anladım ben muhasebe fişine atacaktım ondan alt alta gelmesini istemiştim ama bu daha iyi oldu ufak bir ayarla programa atarım, o kadar ilk fiş son fiş aklıma takıldıki sayende onların minumum ve maksumum olduğu hatırladım tşkler saol

Rica ederim kolay gelsin

Geri