• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yatay tarih tutar toplamı

Excel Vers. ve Dili
2010 İNGİLİZCE
Merhaba,
Ek'li dosyadaki özet sayfasına Sabit verideki "C" Kolonundaki değerleri Data Sheetindeki Tarihi Dikkate alarak Özet sayfasındaki aynı tarin altına nasıl getirebilirim tesekürlerimi sunarım

Ekli dosyalar

not olarak : Data sheetindeki tarih değisince Özet sayfasındakide aynı tarihi bularak altına yazacak..

Merhaba

Bir çok yöntemle yapılabilir ancak dosyadaki bilgiler eksik değil mi?
Sabit Veri sayfasında İl adı ile ilişkili tarih yoksa nasıl olacak.
Tarih, İl adı ve Tutarların ilişkisi nedir?

bilgilerde eksiklik göremedim söyle ifade edeyim, Sabit veri sayfasındaki "C" Kolunundaki değerler hergün değismekte burdaki tutarları kopyalayıp DATA sheetindeki tarih ne ise, Özet sayfasında tarihi bularak Sabit veri sayfadaki tutarları yazacak, Yani kısacası hergün Özet sayfasına gün gün değerler gelecek tsk,

bilgilerde eksiklik göremedim söyle ifade edeyim, Sabit veri sayfasındaki "C" Kolunundaki değerler hergün değismekte burdaki tutarları kopyalayıp DATA sheetindeki tarih ne ise, Özet sayfasında tarihi bularak Sabit veri sayfadaki tutarları yazacak, Yani kısacası hergün Özet sayfasına gün gün değerler gelecek tsk,

.

"SABİT VERİ" sayfasındaki veriler, hangi tarihe ait? Yani siz veya bir başkası bu verilere bakarken, bu verilerin falanca tarihe ait olduğunu nasıl anlayacak? Bize bunu anlatın. Biz de Excel'e anlatalım.

.

üstadım sabit veri sayfasındaki belirli bir tarihe ait değil, hergün iller aynı sadece "c" kolonundaki tutarlar değisiyor hergün buraya bu değerler manul giris olacak, formülün devreye gireceği nokta ise, Data sheetindeki tarih örnek 03/06 ise, ÖZET sayfasında 03/06 bulup manual girilen "c" kolonundaki tutarları buraya yazacak,

Merhaba,
Ek'li dosyadaki özet sayfasına Sabit verideki "C" Kolonundaki değerleri Data Sheetindeki Tarihi Dikkate alarak Özet sayfasındaki aynı tarin altına nasıl getirebilirim tesekürlerimi sunarım

.

Dosyanız ekte.

iki çözüm verildi.

İstediğiniz, böyle bir şey olsa gerek...

.

Ekli dosyalar

evet üstadım istedim buydu dediğim gibi tarih değisince otomatik ilgili tarihi buluyor cok tesekkürlerimi sunarım,

Merhaba

Bir çok yöntemle yapılabilir ancak dosyadaki bilgiler eksik değil mi?
Sabit Veri sayfasında İl adı ile ilişkili tarih yoksa nasıl olacak.
Tarih, İl adı ve Tutarların ilişkisi nedir?

üstadım sabit veri sayfasındaki belirli bir tarihe ait değil, hergün iller aynı sadece "c" kolonundaki tutarlar değisiyor hergün buraya bu değerler manul giris olacak, formülün devreye gireceği nokta ise, Data sheetindeki tarih örnek 03/06 ise, ÖZET sayfasında 03/06 bulup manual girilen "c" kolonundaki tutarları buraya yazacak,

evet üstadım istedim buydu dediğim gibi tarih değisince otomatik ilgili tarihi buluyor cok tesekkürlerimi sunarım,

Merhaba
Syn yurtta, ısrarınız üzerine çözüm yolunu göstermiş.
Bana ve syn yurttas'a göre olmadı, sizce oldu mu?

Bu gün ilgili veri girişini yaptınız. Veriler özet sayfasına işlendi, yarın veriler ve tarih değişti ne olacak?
Özet sayfasında yarınki veriler yarının tarihine yazılacak. Bu günkü veriler nerde?!

Sabit verilerinizi tarihle ilişkilendirmezseniz her gün sadece o günün özetini görürsünüz. Bu sizce yeterli mi?

Geri