Hocam saygı ve sevgilerimle. Hocam benim sorunum =A2 de, bulunan alt alta değerlerin, ki; bu değerler =B2 de ve alt alta yan satırlarda bulunan değerlerdir. ben bunları kendime göre istediğim şekilde =A2 satırında alt alta dizilişini yapıyorum. ama bu =A2 deki bulunanlar, =B1 ve yanyana =C1, =D1, =E1, =F1, =G1, =H1,....... lerdeki temsil ettikleri değerleri herhangi başka bir satırda alt alta sıralayamıyorum. ben kendimce sizleri rahatsız etmeden bilgiğim kadarıyla YATAYARA, DÜŞEYARA, ve ARA formülleriyle çok denedim ama bir türlü beceremedim. sizden ricam ekte gönderdiğim taploda uygulamalı haliyle daha net izah etmeye çalıştım tablo üzerinde bunu formüle ederseniz çok sevinirim.bunu rica etmemin sebebi de şu. ne hikmetse, ekranda yazdınız formül taploda çalışmıyor kopyala yapıştır yaptığım halde bile,ama taplo üzerinde yapılnca oluyor ne hikmetse yani. ondan dedim,kusura bakmayınız böyle bu kadar yazarakta kafanızı şişirdim hakkınızı helal ediniz,bu kadar satırımıda okumaya ayırdınız zamanınız içinde hocam,tekrar saygı ve sevgilerimle...