• DİKKAT

    DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yatay - düşey ara tüm exel sayfalarında kullanma

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cyperin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Katılım
30 Haziran 2015
Mesajlar
58
Excel Vers. ve Dili
Professional plus 2016, Türkçe
Sayın Hocalarım Merhaba;
Kullandığımız bir program bize excel formatında rapor veriyor ve sayfa sayfa olarak rapor veriyor ekli dosyaya ekledim. Bana lazım olan tüm excel sayfası içerisinde aradığım birleştirilmiş olan G5 hücresindeki T.C. yi arayıp yine birleştirilmiş G11 içindeki değeri vermesi G11 içerisinde "Cep :5359760000" şeklinde veri var mümkünse sadece bana numara lazım değilse ben sonradan metin kısmını çıkartıp numarayı almaya çalışacağım.
Umarım anlatabilmişimdir.
Ekli dosyada 2 sayfa var bu sadece bir kişinin toplu olarak çıkarttığımda 180-200 sayfa veriyor formatı bu 2 sayfa şeklindedir.

Yardımcı olursanız sevinirim.

http://s9.dosya.tc/server/zetbko/DENEME.xlsx.html
 
Sayfa1 deki g5 ve g11 deki tc no ve tel no ları listelemek mi istiyorsunuz?
düşeyara veya yatayara yı nerede kullanacaksınız
 
Sayın tarhan822 Hocam;

Sorun tam olarak şu biz bu sistemde kişilerin telefon numaralarını rapor olarak alamıyoruz alabildiğimiz en makul rapor bu bende hepsinin TC leri mevcut bu TC leri başka bir excel'de bir sütuna yazıp düşeyarada olduğu gibi o exel sayfasından bu TC bul ve 6 sutun altını buraya yaz gibi bir formül veya makro ile o TC nin telefonlarını bulmak istiyorum yapmaya çalıştığım bu.
 
Anlayabildiğim kadarıyla yaptım kontrol edip bilgi verirsineniz yardımcı olmaya çalışırım.
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dosya yükleme sitesinden yükleyebilir misiniz acaba.
 
Geri
Üst