• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yarım Sıfırları Silemiyorum

Excel Vers. ve Dili
2003 Turkce
Merhaba Üstatlar

Elimde yaklasık 250 bin uretici kodu var.Bunların basındada fazladan sıfırlar var bunları nasıl kaldırabilirim bana yardımcı olurmusunuz.Elimle bunları silmek resmen işgence :( Kiminde 3 sıfır var kımınde 2 sıfır var:(Uretici kodların bir kısmını ornekte gonderiyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba,

sayfa içinde değiştir komutunu (Ctrl+H) kullanarak 0 olanları 0 yap derseniz baştaki sıfırlar kaybolacaktır. veriler number olacak bu size sıkıntı yaratmaz ise kullanabilirsiniz...

Merhaba Üstatlar

Elimde yaklasık 250 bin uretici kodu var.Bunların basındada fazladan sıfırlar var bunları nasıl kaldırabilirim bana yardımcı olurmusunuz.Elimle bunları silmek resmen işgence :( Kiminde 3 sıfır var kımınde 2 sıfır var:(Uretici kodların bir kısmını ornekte gonderiyorum.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Merhaba,

sayfa içinde değiştir komutunu (Ctrl+H) kullanarak 0 olanları 0 yap derseniz baştaki sıfırlar kaybolacaktır. veriler number olacak bu size sıkıntı yaratmaz ise kullanabilirsiniz...

Bu sekil yapmıyorum cunku aralardada sıfırlar var ve sıfırlar aynı sayıda olmadığı için fayda sağlamıyor.Önerin icin tesekkur ederim.

Selam YURTTAS

Yardımın icin tesekkur ederim.Ama sanırım kullandığın surum 2007 benimkide 2003 oğle bir ozellik arıyorum simdi de menulerinde...

ekteki dosyayı inceleyiniz

ekteki dosyayı inceleyiniz

Ekli dosyalar

Merhaba,

Sayın yurttaş'ın çözümüne ek olarak şöyle de yapabilirsiniz.

Boş bir hücreye 0 (sıfır) yazın, bu hücreyi kopyalayın

B1:B32 yi seçin
Özel Yapıştır
Topla
Tamam

Selam YURTTAS

Yardımın icin tesekkur ederim.Ama sanırım kullandığın surum 2007 benimkide 2003 oğle bir ozellik arıyorum simdi de menulerinde...
Benim sürümüm de 2003.

Alanı seçin. Hücre kenarındaki çentiğe basarsanız, resimde gördüğünüz menu gelir.

.

YURTTAS

Cok tesekkur ederim.Simdi oldu Allah senden razı olsun...

Diğer yardımcı olan arkadaslarada minnettarım.Teşekkur ederim.

Merhaba,

60 Bin kayıtlık bir xl dosyasında kopyala yapıştır yöntemi çok daha hızlı çalışıyor.

Sn.Necdet Yeşertener,
Yönteminiz gerçekten harika olmuş.
Çok teşekkür ederim.

aynı soruya ek olarak hücreleri biçimlendir İsteğe göre uyarlanmış kısmında bi ifade ile bu yapılabilirmi acaba

Geri