Merhaba arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var masraf tablosu oluşturuyorum şirket için. aynı başlıkta her yeni ay oluşan masrafları aynı tabloya tek tek ekliyorum . erp programından cektiğin excel dosyasındaki masraf kodlarına göre yeni sütunda otomatik yazmasını sağlayabilir miyim.
diyeli yeni veriyi hazıra tablonun sağında bi yere yapıştırdım. ve şöyle bi kod var mı ? bu hücreye eğer masraf kodu a5 hücresinde 760.10 yazıyorsa c5 deki rakamı c42 ye yaz veya diğer tabloda 760.10 bul onun 5 sütun ilerisine yaz gibi bi kod lazım bana işimi devasa kolaylaştıracak lütfen yardımcı olun.
renkli satırlar oluşturacağım ve daha sonra süzeceğim rapor tablosu
dosyanın alt satırlarında bulunan gri satırlar ise yeni sistemden cektiğim düz sıra veriler
diyeli yeni veriyi hazıra tablonun sağında bi yere yapıştırdım. ve şöyle bi kod var mı ? bu hücreye eğer masraf kodu a5 hücresinde 760.10 yazıyorsa c5 deki rakamı c42 ye yaz veya diğer tabloda 760.10 bul onun 5 sütun ilerisine yaz gibi bi kod lazım bana işimi devasa kolaylaştıracak lütfen yardımcı olun.
renkli satırlar oluşturacağım ve daha sonra süzeceğim rapor tablosu
dosyanın alt satırlarında bulunan gri satırlar ise yeni sistemden cektiğim düz sıra veriler