• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

yanyana iki hücreyi başka bir sayfaya alt alta nasıl getiririm...

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba arkadaşlar;

Bir çalışma sayfasında B2;C2 hücrelerine sırasıyla adı soyadı ve adresi var ve yaklaşık 900 kayıt var bu şekilde... Benim yapmak istediğim başka bir sayfaya A2;A3 şeklinde... sayfa2 A2 hücreesine Adı Soyadı A3 Hücresine ise Adresi gelebilecek şekilde bir makro yada VBA koduna ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz...

Bir Örnek dosya ekliyorum...

Ekli dosyalar

Tam olarak ne yapacak?Siz Sayfa1 de seçim yapınca adsoyad ve adres sayfa2 nin a2 ve a3 üne mi gelecek?

örnek dosyada da anlattım

sayfa1 deki B2 ve C2 hücrelerinden alacak Sayfa1deki B2 yi Sayfa2 deki A2 ye sayfa1 deki C2 yi sayfa2 deki A2 aktarması gerekiyor.

Teşekkürler istediğim tam olarak bu değil... sayfa birdeki yanyana olan 900 veriyi sayfa2 de alt alt istiyorum

Sizin sayfa 1 deki verileriniz yanyana 900 değil altalta 900 tane.Bence siz ne istediğinizi doğru ifade ederseniz sorun çözülür.Ayrıca sayfa2 de 900 adet yanyana satır yazamazsınız Excel 256 satıra izin veriyor.

Son düzenleme:
yan yana iki satır olan Adı soyadı alanı altalta 900 adet... ben bunu adı üstte soyadı altta olacak şekilde sıralanmasını istiyorum. yani makroyu çalıştırdığımda sayfa1 deki tüm verileri adı üsette soyadı altta olacak şekilde listelemesini istiyorum...

Merhaba;
Örnek dosya ektedir...

Ekli dosyalar

Geri