Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yakıt takibi yapmaya çalıştığım bu çalışmada yapmak istediğim şey ay bazında plaka veya makina adını seçerek rapor almak almak istiyorum bu hususta yardımlarınızı rica ediyorum.
Merhaba;
Yeni bir sayfada isteğinizi gerçekleştirdim. (gereksiz görürseniz rapor sayfasını silebilirsiniz.)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Not: Plaka verilerinde örn: CASE veri çift görünüyor. Bu tip verilerinizde sayfalarda arkasında boş karakter var. (ay sayfalarından düzeltme yaparsanız tek satırda çıkacaktır.)
Sayın muygun plaka ve makine adını seçip getir dediğimde aldığı mazot sıfırlanıyor. Örneğin TEMMUZ ayı için 06 BU 5552 seçtiğimde 100 litre çıkması gerek ama sıfır çıkıyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.