Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mevcut bir xml yok maalesef burada giriş yapılacak şeklinde bölüm var.
xml nasıl bulabilirim bilmiyorum.
internet sayfasının xml ini nasıl bulabilirim bilmiyorum.varmı böyle bişey
teknik konular pek anladığımı söyleyemeceğim.
örnek şablonda yok maalesef
çalışan kişilerin bilgileri bu ekrandan tek tek giriliyor.
bu oldukça uzun ve zahmetli bir iş yükü.çalışan sayısı çok olan firmalar var
sayfanın solunda covid 19 ücretsiz izin xml girişi var.
excelde giriş yaparak xml dosyasına çevirip xml giriş bölümünden yükleme yapacağım.
sgk mız sağolsun bununla ilgili teknik dosya yayınlamadığı için bende kendimce çözüm arıyorum.
birçok meslektaşıma lazım olacak bir çalışma haliyle
Kısa Çalışma XML (EK/2) Dosyası İŞKUR tarafından hazırlanan “Kısa Çalışma Yaptırılacak Kişilere Ait Liste” XML dosyası. Sıkıştırılmış (ZIP) Dosyasını İndirmek İçin TIKLAYINIZ . . .
haluk bey bu işkurun bizlere gönderdiği kısa çalışma ödeneği ile ilgili dosya.burada bilgileri doldurup işkura gönderiyoruz onlar yükleme yapıyor.
benim gönderdiğim ise sgk sitesinde bizim tarafımızda doldurulup yüklenmesini istedikleri bilgiler.
sgk çalışmasında bu dosya ne kadar işinize yarar bilmiyorum.
farklı formattalar zaten
SGK, toplu bildirimler için xml oluşturan Excel dosyasını kendisi yayınlar. Sistem biraz aceleye gldiği için yakın zamanda muhtemelen eklenecektir. Zaten dönem olarak Nisan seçilebiliyor ve daha zaman var.
sayın zeki bey evet dediğiniz gibi sgk yayınlacaktır.
ama maalesef her zamanki gibi son dakika olabileceğini düşündüğüm ve nisan ayına ait bu bilgileri 03.05.2020 tarihine kadar giriş yapmamız gerektiği için " bakanımızın dün ki açıklamaları üzere" biran önce gerekli giriş işlemlerini hızlandırmak adına sizlere danışmak istedim
teşekkürler
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.