• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

XML API Linkini Excele Çevirme

Excel Vers. ve Dili
2022 - TR
Merhaba,
XML Api linki bulunmakta, link sürekli güncelleniyor. Bu linki filtreleyerek excele aktarmamı sağlayabilecek bir yol var mı?
İyi günler dilerim.

xml'i excel ile açtıktan sonra excelde filtreleme yapabilirsiniz.
Merhaba Hocam,
Veri > Diğer Kaynaklardan > OData Veri Akışı seçeneğinden bağlantıyı excele aktarmaya çalışıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum. " the content of the data feed is not valid for an atom feed "

API linkini verirseniz, çözüm üretilebilir...

.

Merhaba Hocam,
Veri > Diğer Kaynaklardan > OData Veri Akışı seçeneğinden bağlantıyı excele aktarmaya çalışıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum. " the content of the data feed is not valid for an atom feed "

boş bir excel açıp xmli içine sürükleyin.

İlginiz için teşekkür ederim, api linkini kaynak kısmından dosya seç dedikten sonra dosya kısmına linki yapıştırarak sorunu çözdüm.
Şimdi ayrı bir sorunum var.
Feed içerisinde yer alan A-B mağazalarında ki verileri çekmek istiyorum ayrı excel dosyalarına 2 mağaza içinde ayrı bir dosya oluşturdum fakat düşeyara ile a mağazasının ismini girdiğimde tüm satırlarda ki bilgileri doldurmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

API' linki olsa direkt olarak XML tablosunun yapısını gördükten sonra Excel'e almak için gerekecek XML kodları yazılabilirdi....

Neyse; ücretli bir yardım isterseniz, özel mesajla haber verirsiniz.

.

Geri