• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

www.excel.web.tr Kitap Satışı

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Merhaba,
Forumumuz açıldığından beri üyelerimiz Excel veya diğer programları öğrenebilmek için kitap almak istedikleri belirterek bizlere başvurmaktaydılar.

Excel.web.tr olarak bizde artık Online Satışa geçmeye karar verdik.
Bildiğiniz gibi www.excel.web.tr ElitNET Bilişim İletişim tarafından sunulan bir hizmettir.
Dolayısıyla kitaplarımızda ElitNET'in sanal mağazasından satılacaktır.

"EXCEL.WEB.TR GÜVENCESİYLE" kitap almayı düşünürseniz
http://www.elitnet.com/index.php?target=categories&category_id=175
adresine bir göz atın.
Buradan alacağınız kitaplar forumun devamını ve finansal olarak ayakta kalabilmesini sağlayacaktır.

Açılış PROMOSYONU Olarak 50 YTL ve üzeri verilen ilk 100 siparişe bir adet
Hesap Makineli Mouse Pad Hediye verilecektir.

Örnek Resim :
hesapmak.jpg

KİTAPLAR NASIL SATIN ALINIR?

1- http://www.elitnet.com/index.php?target=categories&category_id=175 adresine tıklayın.
Burası Online satış mağazamızın Kitap Reyonudur.

2- İstediğiniz kategoriyi seçin. (daha buraya dönüp diğer kategorileri de inceleyebilirsiniz.

3- Beğendiğiniz bir kitabı detaylı incelemek için resmine veya kitap adına tıklayın.

4- Kitabı satın almak için açıklamanın altındaki "Sepete Ekle" butonuna tıklayın.

5- Sepetinizin içeriği görünecektir.
Eğer sepete başka kitaplarda eklemek isterseniz "Alışverişe devam et" butonuna tıklayarak bir önceki sayfaya dönebilirsiniz.
Eğer ödeme sayfasına geçmek istiyorsanız "Ödeme"

6- Müşteri bilgileri sayfasına geldiniz.
Önceden kaydınız varsa soldan sadece email ve şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
Eğer kaydınız yoksa hemen birkaç bilgi girerek kayıt olun. Şifrenizi unutmayın, ileriki girişlerinizde daha kolay giriş yapabilirsiniz.

7- Kargo bedelinin gösterildiği ve ödeme tercihinizin sorulduğu sayfadasınız.
Ödeme tercihi olarak "Kredi Kartı" veya "Havale/EFT" seçebilirsiniz.

8- Son kontrol ve siparişe mesaj yazma sayfasındasınız.
"Siparişi Gönder" butonuna tıklayın.

9- Ödeme tercihinize göre
Kredi Kartı seçtiyseniz "Akbank Güvenli Ödeme Sayfası" na yönlendirilirsiniz.
Havale seçtiyseniz "Havale bilgileri" görüntüleniz.

SİPARİŞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ :)

Saygılarımla

Hayırlı uğurlu olsun. Ben hemen "profesyonel excel çözümleri" kitabından ilk siparişimi vereyim.

Ben de almak isterdim ama maalesef bizim şirkette aynı kitaptan var. Oldukça faydalı bilgiler içeriyor. Herkese tavsiye ederim. Gerçekten profesyonel çözümler içeriyor.

merhaba
güzel fikir, hayırlı olsun.
kaynak kitap arayanlar için iyi bir fırsat.
nacizane önerim, listeye briç ve satranç kitaplarıda ekleyin.

kredi kartı ile alış veriş yapmak güvenlimi.

Bankalar bu tip alışveriler için sanal kart imkanı sunuyor bu kartı sanıyorum bir çok bankanın direk internet şubesinden oluşturmak mümkün (ben garanti bankası web sitesinden oluşturdum) İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde bu kartı kullanmanızı öneririm.

Bankalar bu tip alışveriler için sanal kart imkanı sunuyor bu kartı sanıyorum bir çok bankanın direk internet şubesinden oluşturmak mümkün (ben garanti bankası web sitesinden oluşturdum) İnternet üzerinden yapacağınız alışverişlerde bu kartı kullanmanızı öneririm.

Garanti Bankası tarafindan gelistirilen sanal kart sistemi hakkinda: http://www.garanti.com.tr/e_ticaret/sanal_kart.html

ayrica: https://sube.garanti.com.tr/tr/html/sifrematik.html

Önce kısa cevap : EVET

Şimdi açıklaması :
Birinci Levent Beyin dediği gibi sanal kart kullanmak olabilir.

Kredi kartı ile alışveriş yaparken kredi kartı bilgilerinizi nereye verdiğiniz çok önemlidir.
Genelde duyduğunuz kredi kartı dolandırıcılığı hikayeleri ne olduğu belli olmayan hatta hiç uğranılmaması gereken siteler.

Biz kitap satarken "excel.web.tr güvencesi ile" diyoruz.
Aslında biz bunu bile aştık.

Bizde sistem nasıl işliyor;
www.elitnet.com üzerinden istediğiniz kitabı veya kitapları seçiyorsunuz ve sepete ekliyorsunuz.
Eğer daha önce olmadıysanız iletişim ve fatura bilgileriniz ile sisteme üye oluyorsunuz.
En son adımda ödeme zamanı geldiğinde kredi kartı bilgileriniz girebilmeniz için sizi "Akbank Güvenli Ödeme Sayfası" na yönlendiriyorsunuz.
Yani kredi kartı bilginizi direkt olarak Akbankın kendisine iletiyorsunuz.
Biz kesinlikle kart bilgilerinizi görmüyoruz.
Biz sadece sizi Akbanka yönlendirirken Akbanka kredi kartından çekilmesi gereken sipariş toplam tutarını aktarıyoruz.
Akbank kredi kartı işlemlerinde ayrıca 3D Güvenliği kullanıyor.
Eskiden kredi kartını eline alan sadece kartın üzerindeki bilgiler ile ödeme yapabiliyordu. 3D ile artık önceden kendinizin oluşturduğu bir şifreyi de girerek ödeme yapıyorsunuz.

İtiraf etmek gerekirse, doğru yerlerde kullandıktan online kredi kartı ödemesi nakit alışveriş kadar güvenlidir.
Ben yıllardır kullanıyorum.
Herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.

Sayın Hüseyin Bey önce şunu söylemek isterim size güvenmemek söz konusu olsaydı size yönelmezdim.Peki soruyu neden sordun diyecekseniz :ben mesajları gördüm "kredi kartı ile işlemler durdurulmuştur" buna dayanarak size yöneldim acaba sorun bittimi ve şimdi güvenilir duruma geldimi uygulamanız.Yoksa kötü bişey olacaksa her sitede olabilir yeter ki allah göstermesin.Nedemek istediğimi anladınız galiba güvenmediğim kişiye sana güvenebilirmiyim sorusu komik olur!Güvendiğim için sordum.Başka okuyucularımız size karşı güvensizlikle algılamasın tam aksine GÜVEN.Ama aradığım cevabı ben aldım açıklamanıza teşekkürler.

Sayın Hüseyin Bey önce şunu söylemek isterim size güvenmemek söz konusu olsaydı size yönelmezdim.Peki soruyu neden sordun diyecekseniz :ben mesajları gördüm "kredi kartı ile işlemler durdurulmuştur" buna dayanarak size yöneldim acaba sorun bittimi ve şimdi güvenilir duruma geldimi uygulamanız.Yoksa kötü bişey olacaksa her sitede olabilir yeter ki allah göstermesin.Nedemek istediğimi anladınız galiba güvenmediğim kişiye sana güvenebilirmiyim sorusu komik olur!Güvendiğim için sordum.Başka okuyucularımız size karşı güvensizlikle algılamasın tam aksine GÜVEN.Ama aradığım cevabı ben aldım açıklamanıza teşekkürler.

Rica ederim,
ben uzun uzun yazınca yanlış anladınız.:)
Sizin güvensizliğiniz var diye yazmadım ben bunları.

Ne zamandır bu konu aklımdaydı, uygunbir zaman da yazsam diyordum.
Siz de konuyu açınca bir neyi pas oldu bana.
Bende havaya girmişken içimdekileri döküverdim.

Lütfen şahsınıza alınmayın.
Saygılar

Kitap almada esas amacım siteye destektir. Tabi ikinci amacımda bişeyler öğrenmek. Siz Sayın site yöneticilerinden ricam: Excel de makroları öğrenmek adına hangi kitapları tavsiye edersiniz. (50.ytl.lik) İnşallah İlk Yüze girerim.

Rica ederim Hüseyin Bey
Ne demek sizleri yanlış anlamak allah göstermesin,konuşarak maksadımızı düşüncemizi sorularımızı ortaya ancak koyabiliriz.Ve şüphelerimizi ortadan kaldırırız.İyi çalışmalar dilerim.

Kitap almada esas amacım siteye destektir. Tabi ikinci amacımda bişeyler öğrenmek. Siz Sayın site yöneticilerinden ricam: Excel de makroları öğrenmek adına hangi kitapları tavsiye edersiniz. (50.ytl.lik) İnşallah İlk Yüze girerim.

Online satışa henüz bugün başladık.
O yüzden kitap çeşitlerimiz istediğimiz düzeyde değil.

Macro ile ilgili kitaplar umuyorum yarın eklenecek.

Bu arada merak etmeyin ben sizi ilk yüzün içinde not aldım :)

"Belki yarın belki yarındanda yakın..." :)

Yarın derken hemen listemize yeni bir kitap eklendi.
excel2007.jpg

http://www.elitnet.com/index.php?target=products&product_id=29935

Sanırım istediğinizden daha fazlasını verecek bir kitap.
Kitabı bilmiyorum, ancak yazarını görünce referans olmaya değer.

Hemen excel.web.tr anasayfasındaki reklama yerleştirdim.

Bu kitaptan ben hemen birtane alabilirim. nasıl yapacaz..

:) Hangi Kitap değilmi?

a) Delphi 8
b) Profesyonel Excel Çözümleri
c) Excel 2007 Formüller ve Makrolar

Sipariş vermek için "Nasıl Yapılır" diye düşünen arkadaşlar için yukarıdaki ilk mesajımın altına açıklamaları yazdım.
www.elitnet.com mağaza içerisindeyken sol tarafta "Canlı Destek" butonumuz var.

Takıldığınız yerde oradan da hemen canlı destek alabilirsiniz.

Geri