• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

World belgesine formül atılabiliyormu ? Excel gibi

Ekli görsel videoyu indirin avi uzantısını xls yapın ve dosyayı açın

15 nolu mesajdaki açıklamayıda okuyun

görsel video

teşekkürler halit bey elinize saglık olmuş ama cözmem gerek. soracagım bir kaç soru var.

öncelikle 15 nl mesajı bulamadım.
1 : bende çok world belgesi var bunları ben nasıl yapabilirim. 8 9 sayfalık genel kurul birleşme işlemleriyle ilgili düzenlemem gereken bir çok sey var. bunların pratik yolu varmıdır ?
2 : bu formülleri ne nasıl atabilirim

yardımcı olursanız teşekkürler

teşekkürler halit bey elinize saglık olmuş ama cözmem gerek. soracagım bir kaç soru var.

öncelikle 15 nl mesajı bulamadım.
1 : bende çok world belgesi var bunları ben nasıl yapabilirim. 8 9 sayfalık genel kurul birleşme işlemleriyle ilgili düzenlemem gereken bir çok sey var. bunların pratik yolu varmıdır ?
2 : bu formülleri ne nasıl atabilirim

yardımcı olursanız teşekkürler

15 nolu mesajımda bu yazıyor
Kod:
Dosyayı ve kodlarıda ekliyorum.
A sutunundaki sayılar word dosyasında sağ,sol ve ortaya yaslamak için eklendi

Diğer taraftan yazdığın mesajlara bakarak ya ben sorunuzu anlamamışım yada siz bu dosyada neler yapılacağını anlamamışsınız.

Bir açıklama yapayım göndermiş olduğum dosyada siz farklı sayfalar oluşturarak verilerinizi oraya gireceksiniz sonra benim oluşturduğum dosyadaki sayfada formül yazan yerlere sizin oluşturmuş olduğunuz sayfadaki bilgiler gelecek ve word dosyası oluşturulacak

Burada yapılan değşkenleri excelde yapmak word dosyasınıda sonra oluşturmak

Dosyaya örnek olması için Sayfa2 ye bazı değerler yazdım
Sayfa1 de de kaydırıcı düğme ile değerler değişiyor sonrada word dosyası oluşturulacak

görsel video

Dosyaya örnek olması için Sayfa2 ye bazı değerler yazdım
Sayfa1 de de kaydırıcı düğme ile değerler değişiyor sonrada word dosyası oluşturulacak

görsel video

TEŞEKKÜRLER HALİT BEY sadece biraz sizin formüllere yabancıyım yoksa yapmıssınız. benim biraz kurcalamam gerekiyor gibi. cünkü bir den cok world sayfası var onlara uygulamam lazım. excell de saplonu olusturup world belgesine tanımak gibi. tşkler yinede size soracagım kesinlikle olacaktır.

Geri