• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Worksheet_change

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba arkadaşlar, ben bi çalışma sayfasına sağ tıklayıp kod göster diyerek açılam pencereden, private sub worksheet_change (ByVal Target As Range) komutuyla başlayan, c3 hücresine girilen her girdiyi, O sütununa boşlukları dolduracak şekilde sırasıyla girmesini sağlayacak kod yazdım. Daha sonra end if ve end sub komutları arasında bu kodu tekrar ederek, b4 b5.. b11 hücresine girilen verilerin de 0 sütunundaki boş hücrelere girilmesini sağladım. Buraya kadar sorun yok. Asıl mesele, c3 ile c11 arasındaki hücrelere girilen verilerin de aynı şekilde V sütununa işlenmesini istedim. Bir türlü yapamadım. B2 den sonra b3 b4 kodlarını nasıl yazdıysam yine b11 den sonra aynı şekilde kodlamaya devam edip c3 c4 diye yazdım ama olmadı.... Kodda hata vermedi, b hücreleri sorunsuz O sütununa işleme yapıyor ama c dekilere girilen verilerden tık yok... Lütfen yardımcı olun.

Merhaba, foruma hoşgeldiniz.
Öncelikle, kullandığınız konu başlığının acilen değiştirilmesi gerekiyor. İsteğinizi özetleyen bir başlık kullanın.
Bu tür başlık taşıyan konular, forum yöneticileri tarafından silinir.

Sorularınızı örnek belge üzerinden sorarsanız, bir üye mutlaka cevap yazar ve daha hızlı sonuca ulaşmanız kolaylaşır.
Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemine ilişkin kısa açıklama için cevabımın altındaki İMZA bölümünü okuyunuz.
.

Öncelikle, kullandığınız konu başlığının acilen değiştirilmesi gerekiyor. İsteğinizi özetleyen bir başlık kullanın.

Sorularınızı örnek belge üzerinden sorarsanız, bir üye mutlaka cevap yazar ve daha hızlı sonuca ulaşmanız kolaylaşır.
Örnek belge özellikleri ve örnek belge yükleme yöntemine ilişkin kısa açıklama için cevabımın altındaki İMZA bölümünü okuyunuz.
.
Teşekkürler düzeltiyorum hemen

.
Hocam imzanız görünmüyor. Daha çok kişiye erişmek için ne yapmalıyım?

Sanıyorum sayfayı, cep telefonundan/tabletten ve cihaz dikey konumdayken görüntülüyorsunuz.
Sayfayı, cihazın ekran döndürme özelliği aktif iken yatay tutarsanız cevabımın altındaki İMZA bölümünü görebilirsiniz.

Hocam mobilim. Bir taş ocağının santralindeki pc de excel işlemi yapıyorum, pc de internet ağ bağlantısı yok, malesef örnek dosya yükleyemiyorum. Bu yüzden soruyu gerçek hücre numaralarıyla basit şekilde sordum. İmkanlarım bu kadar ancak :/

Çözdüm. Teşekkürler

Geri