• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

worksheet activate sorunu

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
Modül silmede kullandığım kod butonda çalışıyor ancak Sayfa1 in worksheet Activate bölümünde çalıştırmak istediğimde kod çalışmıyor. Yani Sayfa1 aktif olunca kod çalışsın istiyorum ama çalışmıyor Yardımlarınız içim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhaba.

Kodları Activate olayına kopyaladım çalışıyor sorun yok.

Activate olayın sayfa aktif olduğu anda çalışır. Sayfanın aktif olabilmesi için önce deaktif olması gerekir.

Örnek dosyada sadece bir sayfa var buna göre Activate olayının çalışmaması gayet normal. Yeni bir sayfa daha ekleyin, sayfalar arası geçiş yapın çalıştığını göreceksiniz.

Benim çalışmamda 20 sayfa var ilk açılan sayfaya şifre yi girdikten sonra ulaşıyorum şifreyi girip sayfa aktif olduğunda o sayfanın worksheet activatesi bir türlü çalışmıyor daha doğrusu başka kod çalışıyor ancak bu kod nedense bir türlü calismadi. Bu kodu kullandığım kodun içinde farklı işlem yapan iki kod daha var onlar engel olabilir mi acaba

Mutlaka ondandır o zaman.
Şöyle kontrol edebilirsiniz.

Kod:
Private Sub Worksheet_Activate()
Stop
'Kodlarınız
End Sub

Sayfa aktif olduğunda kodlar çalışmaya başlayacak ve stop değimini gördüğünde duracaktır, bundan sonra F8'e basarak kodları çalıştırın hatayı-sorunu bulun.

Geri