Word veya excelde çıktı alma

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-09-2026
Kolay gelsin iyi geceler

Ek'teki dosyamda bakım onarım bilgi girişinde girdiğimiz bilgiler exceldeki bakım onarım bilgi deposunda ilgili yerlere gidiyor.Bunda sıkıntı yok hallettim onu sıkıntı şu bu kayıtları userform6(bakım onarım sorgu ekranında) bulunan bilgileri word veya excelde rapor alma.
Şöyle anlatayım burda amaç şu Öncelikle userform6 plaka girilecek.Daha sonra bu plakaya ait aracın bakım onarımını sorulamak istediğimiz başlangıç ve bitiş tarihleri girilecek Bu işlemler bittikten sonra göster tuşuna basınca sadece o plakaya ait ve seçilen tarih aralıklarındaki bakım/onarımlar word veya excel sayfasında görülecek ve o sayfaya konacak olan yazdır butonu ilede yazdırılacak .Bu rapor sayfasının şablonu Bakım onarım bilgi deposundaki ile aynı olabilir YADA ŞABLONUN GÖRÜNTÜSÜNÜ SİZE BIRAKIYORUM SADECE GÖSTERE BASINCA BU RAPOR ÇIKSIN VE GÖRÜNTÜSÜ GÜZEL OLSUN YETER

Ben baya bir örnek dosya indirdim ama hiçbiri tam istediğim gibi değildi.Bunlara bakarak kendim kod yazayım dedim muhtemel sonuç olan başaramadım SAYGILAR

Not:TARİH BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ YAZILAN YERLERE TAKVİMDE KOYARSAK TADINDAN YENMEZ

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
30-09-2026
ya biraz isteklerim çok oldu galiba

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

yamahato

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
excel 2007
30-09-2026
Abicim çok teşekkür ederim kodları ve gerekli herşeyi yerlerine koydum çatır çatır çalışıyor

ama anlamadığım 2 şey var
1-label13 ne işe yarıyor
2-tarihleri girip işlemden vazgeçince ana menü tuşuna basıyorum ana menüye gidiyor ama tekrar bakım onarım bilgi sorgulamaya girince eski tarihler karşıma çıkıyor.ÇİFT TIKLAYIN YAZISI çıkmıyor

Genede teşekkür ederim saygılar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Label13 taktif nesnenin adını hafızada tutmak için kullandığım bir çözüm yöntemiydi. İlk aklıma gelen o olduğu için onu kullandım.

Formu açıp ana menüye dönen kodlarınızı ben değiştirmedim. Bu sebeple formlar arasında geçişte siz formu gizleme yöntemini kullandığınız için tarihler orada kalıyor.

Üstteki mesajımdaki dosyada değişiklik yaptım. Label13 nesnesini iptal ettim. Nesnelerin TAG özelliğinden faydalandım. Ayrıca ana menüye dönüp tekrar formu açtığınızda form boş olarak karşınıza gelecektir.