hadromer
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- LTSC Professional Plus 2021 64 Bit Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 26-04-2028
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
çift tıklayınca herhangi bir değişiklik olmuyor hocam.Numaranın olduğu yerde çift tıklayın...... muhtemelen orada "header" içinde sayfa sayısı falan bir şey vardır. Silin, kaydedin...
Bu sorun, yeni bir Word dokümanı açtığınızda oluyorsa.... o zaman başka şeyler de yapmak gerekir.
.
bu olay bütün dosyalarımda oluyor. nasıl oldu bende anlamadım. söylediklerinizi yaptım üst bilgi alanını aktif ettiğimde o rakamlar deaktif kalıyor tıklama/seçme gibi eylemler yapılamıyor.Merhaba,
Söz konusu olay yeni bir dosyada mı gerçekleşiyor?
Mevcut olan bir dosyada ise : Üst bilgi alanına çift tıklayarak üst bilgi giriş alanını bu nesneyi seçmek için aktif edip seçebilirsiniz. . Muhtemelen nesnelerle taşması gerçekleşmiş, taşan nesne içeriği üzerinde çift tıklama yoluyla düzenlemeye izin vermez.
İyi çalışmalar.
Ekli dosyayı görüntüle 214269
çok teşekkür ederim satır numaraları bölümü sürekli ibaresi vardı. kaldırınca düzeldi. ilginiz için teşekkür ederimDosyanızı açtım, bende numara falan çıkmadı ....
Siz dediğim gibi, satır numarası var mı ..... ona bakın.
![]()
.
Word/Dosya/Seçenekler/Görüntü/Bu biçimlendirme işaretlerini her zaman göster yazan yerdeki kutucuklardaki tikleri kaldırörnek dosya ektedir ;