Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Word içinde Excel de olduğu gibi Rakamları Yazıya çevirmek mümkünmü?
Sn. Acemi1 Ben zaten sizin verdiğiniz siteden aldım Sn Haluk Hocamın yaptıkları ama orda resimli anlatımda var zaten ancak orada söylenenleri yapıyorum örneğin dedikleri kısımda sağ klik yapınca çıkan penceerde YTL yaz diye bir seçenek çıkmıyor.
1- Son olarak (100) parantez içindeki sayıyı silmeden devamına yazı ile yazdırma şansımız var mı?
2- Ben kodları Word sayfasının kod bölümünün modülüne kopyaladım makrolarını da orta seviyeye getirdim ama sayfada rakam yazım üzerinde sağ klik yaptım YTL yaz seçeneği çıkmadı
Rakamları word de yazıyla yazdırma konusunda ben de yardım almak istiyordum ancak yazYTL.zip e tıklayınca bir şey çıkmıyor. link kaldırılmış olabilir mi? yeniden upload etmeniz mümkün olur mu? Tşk.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.