• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Word dosyasındaki tümsel kopyalama

Excel Vers. ve Dili
Libre Office Türkçe
Merhaba,

Bir word rapor dosyasının eklerine ait numaralar, bu word dosyasının ilgili paragraflarının sonunda yer almaktadır. Ayrıca, bu word rapor dosyasının en altında yer alan “EKLER VE SAYFALARI” başlıklı kısımda ise bu ek numaralarıyla birlikte aynı satırda bu eklere ait sayfa numaraları da belirtilmektedir.

Bu word rapor dosyasının “EKLER VE SAYFALARI” başlıklı kısmında belirtilen sayfa numaralarını, bu word rapor dosyasının ilgili paragraflarının sonlarındaki ek numaralarının yanına virgül işaretinden sonra yazan bir makro programını sizlerden rica ediyorum.

İyi Günler.

NOT: Makro programının çalışmasına ilişkin örnek word dosyaları ekte yer almaktadır.

Ekli dosyalar

excel makrosu word dosyalarını arzu ettiğiniz şekilde değiştirebilir mi bilmiyorum.

mevcut:
A belgesi kötüdür. B belgesi iyidir (Ek-1;Ek-2).
C belgesi iyidir(Ek-3)

1) A belgesi (s. 1-3)
2) B belgesi (s. 4-10)
3) C belgesi (s. 11-12)

istenen:
A belgesi kötüdür. B belgesi iyidir (Ek-1,s. 1-3;Ek-2,s. 4-10;Ek-3,s. 11-12).
C belgesi iyidir(Ek-3,s. 11-12)

1) A belgesi (s. 1-3)
2) B belgesi (s. 4-10)
3) C belgesi (s. 11-12)

Merhaba,

Forumda belirtilen bazı excel makro programlarını denedim, ancak maalesef başarılı olamadım. Bundan ötürü, sizlerden acizane olarak böyle bir makro programını rica ediyorum.

İyi günler.

Değerli üstadlarım, benim de böyle bir işleve sahip programa ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Merhaba, benim böyle bir makro programına çok ihtiyacım var. Onun için sizlerden bu makro programını acizane olarak rica ediyorum.

İyi günler.

Geri