• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

word de otomatik tarih

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tukayf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2016&2019&2021 TR
Word de otomatik metin DD/MM/YYYY şeklinde ya da buna benzer geliyor. ancak benim istediğim otomatik güncellenen ..../MM/YYYY şeklinde tarih mümkünü var mıdır acaba?

Merhaba,

..../MM/YYYY olarak değil ama ___/MM/YYYY olarak biçimlendirmeyi yapabildim. Dosyayı inceleyiniz.

Ekli dosyalar

Cevap için teşekkürler. Dosyayı eklemeyi unutmuşsunuz hocam. İkinci bir husus resmi yazışmalarda kullanacağım bu formatı kurum olarak ___ alt çizgiyi görünce eski köye yeni adet getirmiş biri olarak garip karşılanacağımdan adım gibi eminim.

Cevap için teşekkürler. Dosyayı eklemeyi unutmuşsunuz hocam. İkinci bir husus resmi yazışmalarda kullanacağım bu formatı kurum olarak ___ alt çizgiyi görünce eski köye yeni adet getirmiş biri olarak garip karşılanacağımdan adım gibi eminim.

3-4 adet nokta koydum ama onu tek nokta olarak kabul etti, bende alt çizgi ile yaptım. Belki bir yolu vardır.

Noktayı bende denedim kabul etmiyor. Galiba .(nokta) tarih ayırma işareti olduğundan kabul etmiyor /'tan önce , (virgül) attığımda bunu kabul ediyor ama nokta gelince kabul etmiyor.

Noktaları tek tırnak içine alırsanız ..../MM/YYYY şeklinde tarih mümkün oluyor.
Yani alan formatını '..../'MM/yyyy şeklinde yapıyoruz.

süper fikir teşekkürler hocam.

Rica ederim. İyi çalışmalar.

Geri