Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Webten bilgi alırken bir süre sonra kodların tıkanması
Zeki beyin kodlarında bazı değişiklikler yaptım. Bu kodu çalıştırdım 1067 satırda kendim durdurdum. hiç hata vermedi belkide On Error Resume Next bundan vermemiştir.
Zeki beyin kodlarında bazı değişiklikler yaptım. Bu kodu çalıştırdım 1067 satırda kendim durdurdum. hiç hata vermedi belkide On Error Resume Next bundan vermemiştir.
Daha yeni vaktim oldu, denedim evet sorunsuz çalışıyor halit hocam. Lakin benim bilgisayarımın bir takım özellikleri tatmin edici özelliklerde olmadığı için özellikle 4000 den sonra fazlası ile zorlama yapıyor. Sonuçta kodlara diyebileceğim tek şey elleriniz dert görmesin. Ben Zeki hocamın dediği 1000 rakamını bile fazla gördüm ve 500 olarak bölmek zorunda kalmıştım. .
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.