- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Office Excel 2003, Türkçe
Herkese iyi akşamlar...
İnternetten bilgi almak istemekteyim. Bilgi almak istediğim internet sitesinin ilgili kısmının resmi ekteki rar dosyasındadır. Resimde sorgulamayı yaptığım şahsın eşi ve iki çocuğu var lakin sorguladığım şahısların aile bilgileri değişmektedir. İnternetten sorgulama işlemi yapabilmekteyim. İnternet sayfasından bilgi almak için sitede birçok örneği inceledim. Ancak bilgi alma işlemini beceremedim. Sorgulama yaptıktan sonra "Bakmakla Yükümlü Olduğu Aile Hakkında Bilgi" bölümünde veri varsa ekli dosyada olduğu gibi sorgulanan şahsın satırında ilgili sütuna alınabilir mi_?
İlgili internet sitesinin "Bakmakla Yükümlü Olduğu Aile Hakkında Bilgi" bölümünün kodu:
İnternetten bilgi almak istemekteyim. Bilgi almak istediğim internet sitesinin ilgili kısmının resmi ekteki rar dosyasındadır. Resimde sorgulamayı yaptığım şahsın eşi ve iki çocuğu var lakin sorguladığım şahısların aile bilgileri değişmektedir. İnternetten sorgulama işlemi yapabilmekteyim. İnternet sayfasından bilgi almak için sitede birçok örneği inceledim. Ancak bilgi alma işlemini beceremedim. Sorgulama yaptıktan sonra "Bakmakla Yükümlü Olduğu Aile Hakkında Bilgi" bölümünde veri varsa ekli dosyada olduğu gibi sorgulanan şahsın satırında ilgili sütuna alınabilir mi_?
İlgili internet sitesinin "Bakmakla Yükümlü Olduğu Aile Hakkında Bilgi" bölümünün kodu:
Kod:
<td colspan="6" style="height: 17px">
<span style="color: #ff0066; font-size: 10pt;"><strong>Bakmakla Yükümlü Olduğu Alesi Hakkında Bilgi</strong></span></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="6" style="height: 13px">
<div>
<table cellspacing="0" cellpadding="3" rules="rows" bordercolor="#E7E7FF" border="1" id="gvTablo" style="background-color:White;border-color:#E7E7FF;border-width:1px;border-style:None;font-family:Tahoma;font-size:XX-Small;width:810px;border-collapse:collapse;">
<tr align="left" style="color:White;background-color:#4A3C8C;border-color:Transparent;border-style:None;font-weight:bold;">
<th scope="col"> </th><th scope="col">YAKINLIK DERECESİ</th><th scope="col">ADI SOYADI</th><th scope="col">DOĞUM TARİHİ</th><th scope="col">ÖĞRENİM DURUMU</th>
</tr><tr style="color:#4A3C8C;background-color:#E7E7FF;">
<td>
<input id="[COLOR="Blue"]gvTablo__ctl2_CheckBox1[/COLOR]" type="checkbox" name="[COLOR="Red"]gvTablo:_ctl2:CheckBox1[/COLOR]" checked="checked" />
</td><td>Çocuk1</td><td>Adullah BAKAR</td><td>02 / 04 / 1998</td><td>İLKOKUL</td>
</tr><tr style="color:#4A3C8C;background-color:#F7F7F7;">
<td>
<input id="[COLOR="blue"]gvTablo__ctl3_CheckBox1[/COLOR]" type="checkbox" name="[COLOR="Red"]gvTablo:_ctl3:CheckBox1[/COLOR]" checked="checked" />
</td><td>Eş1</td><td>Canan BAKAR</td><td>25 / 11 / 1974</td><td>*Belirsiz</td>
</tr><tr style="color:#4A3C8C;background-color:#E7E7FF;">
<td>
<input id="[COLOR="blue"]gvTablo__ctl4_CheckBox1[/COLOR]" type="checkbox" name="[COLOR="red"]gvTablo:_ctl4:CheckBox1[/COLOR]" checked="checked" />
</td><td>Çocuk2</td><td>Ebru BAKAR</td><td>14 / 05 / 2002</td><td>İLKOKUL</td>
</tr>
</table>
</div>
Ekli dosyalar
Son düzenleme: