DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Tabi Mümkün Olmazmı?Merhaba,
Userform üzerine eklenen webbrowser'e alınan word dosyası üzerinde değişiklik yapmak, biçimlendirmeler yapmak ve bunu kaydetmek mümkün mü? Webbrowser nesnesinin böyle bir özelliği var mı?
Tabiki Hazırlıyorum Şu An..Güzel haber. Zahmet olmazsa bir örnek alabilir miyiz?
SN : Mustafa Bey Malesef Onu Bende Yapamadım...Sn. security,
Anlatımınız gayet açıktı. Meseleyi anladım. Sadece word dosyası açıldığında biçimlendirme ve kayıt menüleri otomatik olarak açılabilirse benim için daha iyi olur. Bunu nasıl sağlarız?
Neyse o özelliğin acelesi yok, sonuçta sağ tıkla açılıyor. Peki webbrowser içindeki veriyi nasıl kopyalayabiliriz, bu konuda bilginiz var mı? Örneğin webbrwserdeki metni kopyalayıp excelin a1 hücresine yapıştıralım.SN : Mustafa Bey Malesef Onu Bende Yapamadım...
Aynı dosyayamı yoksa farklı bir excel Dosyasınamı? En Basit Yol Copy Paste ?Neyse o özelliğin acelesi yok, sonuçta sağ tıkla açılıyor. Peki webbrowser içindeki veriyi nasıl kopyalayabiliriz, bu konuda bilginiz var mı? Örneğin webbrwserdeki metni kopyalayıp excelin a1 hücresine yapıştıralım.
Aynı dosyayamı yoksa farklı bir excel Dosyasınamı? En Basit Yol Copy Paste ?![]()
Merhaba Açılışta aç kaydet iptal seçenekleri çıkınca 1 kereye mahsus bu tür dosyaları her zaman sor tikini kaldırıp denermisiniz...Merhaba,
Kopyalama, kaydetme ve farklı kaydetme işlemini çözdüm. Cevabı çok uzaklarda aramamk gerekiyormuş. Klasik bildiğimiz yöntemler işe yarıyormuş meğer.
Tek bir sorun kaldı, o da word dosyasını forma almadan önce çıkan Aç-Kaydet ekranı. Bu ekran çıkmadan word dosyasını doğrudan Browsere almanın bir yolu var mı?
Evet, bu şekilde oluyor. Bu işlemi kod satırıyla gerçekleştirmenin bir yolu var mı? Dosya farklı kişiler tarafından kullanılacak.Merhaba Açılışta aç kaydet iptal seçenekleri çıkınca 1 kereye mahsus bu tür dosyaları her zaman sor tikini kaldırıp denermisiniz...