Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya da şöyle sorayım workbook'a girdiğimde aktif olmasını nasıl sağlarım, userformda olsa yaparımda şekildeki gibi bu şekilde hımm activite'yemi koysam hmm neyse eve gidince denerim, sizlerden cevap bekliyorum ((=
Webbrowser nesnesini excel sayfasına nasıl eklemek istediğiniz şeklinde anladım sorunuzu. Bunun için
Excel sayfasında Geliştirici sekmesinin altında Ekle düğmesine tıklayın açılan pencerede en altta sağda çekic ve anahtar şeklinde görünen diğer denetimler'e tıkla açılan sayfada webbrowser işaretle tamam de sonra mausla sayfanın neresine klemek isitiyorsan oraya çiz
Web browserla sanırım olmaz dediğiniz tam olarak bilmiyorum.
Ama sizin dediğinize en iyi çözüm ya spreadsheet nesnesi ile olabilir yada richbox nesnesi ile forumda arama yaparsanız daha genişl bilgiye ulaşabilrsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.