• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Web siteye aktarma

Bir FTP istemcisi yoluyla upload yapman gerekiyor.
Konuyla ılgılı olarak bır server sorumlusu ıle gorusmenız ve kendınıze ftp kullanıcı adı ıle sıfre almanız gerekıyor.

hadi ya ciddimisin :)
ben onu kasdetmedim web sitesinde öyle bir modül eklemek istiyorum formülleri ve herşeyi aynı olacak

hadi ya ciddimisin :)
ben onu kasdetmedim web sitesinde öyle bir modül eklemek istiyorum formülleri ve herşeyi aynı olacak

Evet inan SON Derece Ciddiyim...

Kullandığın bir web sitesi var ve ekteki dosyada yer alan bilgilerin girilebileceği ve bir DB üzerinde saklanabileceği bir arayüz tasarlamak istiyorsan eğer biraz daha detaylı ebilgi vermen gerekiyor sadece excel ile olacak sey değil o öncelikle web sitesi ile olusturacağına formu entegre etmen gerekiyor bunun için bir db ye ihtiyacın var eğer MS server kullanıyorsan bı SQL Db dir yok Apache vs server kullanıyorsan MySQL db dir.
Önce bu db leri olustur.
Olusturmaktan kastım db yi aç ve içinde tablo yapılarını olustur ( kullanıcılar , Sistem tabloları vs. ) ardından tablo sutun baslıklarına gore eğer MS server ise ASP yok değil ise PHP gibi bir yazılım dılı ıle arayuzlerını olusturmaya basla exceldekı gıbı user form seklınde degıl web sayfası olarak olusturman lazım ve bu tabloları tumleclerle db ye baglamalısın.

Bu asamaya kadar geldıysen eğer ( Hıc detay vs. bılgı olmadan yorum yapıyorum kusura bakma ıkı satırlık sorudan Puzzle çozuyoruz burda .. ) web sayfası uzerındekı kodlarını gonder takıldıgın yerden yardım ederız ok .
ıyı gunler.

Geri