Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar user formda web sayfasını görüntülemek istiyorum.
Daha önce yapılmış çalışmaları incelemek istedim fakat ekteki hatayı veriyor.
Office 2007 kullanıyorum.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
incelemiş oldugunuz dosyada aynı kodlar var biliyorum zaten incelemiş oldugunuz dosya bana ait. hatayı bulmaya çaşlışıyorum size yardımcı olmak için.
aldıgınız hata
Bu uygulama, bu dosyanın Eğer güven kaynağı Tamam ve denetimleri seçin güvensiz olabilir ActiveX denetimini başlatmak için geçerli çalışma alanı ayarları kullanarak başlatılmış olacaktır. hatasını alıyorsunuz.anladıgım kadarı ile tercüme ettim.örnek dosyadaki
makrodaki
Sub AUTO_OPEN()
Application.Visible = False
UserForm1.Show
End Sub
kodundaki
Application.Visible = False
kaldırın ve makrolara izin verin 2 . ihtimalden dolayı hata alıyorsunuz sanırım. makrolar etkinmi pc nizde.
ayrıca userformda webbrowser1 nesnesini görüyormusunuz ?
Cevap yazamadığım için kusura bakmayın.
Sizin dediğiniz yöntemleri uygulayamıyorum.
1. Makroları etkinken açıldığında ilk mesajımda yazmış olduğum hatayı veriyor.
2. Makroları devre dışı bıraktığımda sizin yazmış olduğun kodu görüyorum fakta usferforma içindeki kodlarına girdiğimde de aynı hatayı veriyor.
Teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.