• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

web sayfalarındaki gibi birden çok seçeneğk ile listeleme yapabilme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esad45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar bir dosyam var ve bu dosyada istediğim kriterleri yukarıya yazdığımda aşağıda listesini almak istiyorum kiriterlerin hepsini de sorgulasın yada yalnız bir kriteri işaretleyince de sorgulasın istiyorum ek te bir listem var bir bakarmısınız

Ekli dosyalar

• 1..xlsx
    1..xlsx
    76.5 KB · Görüntüleme: 7
çok teşekkür ederim lakin bu bayaa profesyonel olmuş ve güzel de olmuş bunu biraz daha profesyonel hale getirebilirmiyiz ? mesala kişilere ait foto da eklesek gibive bu tabiki bir örnek liste idi gerçek listeye nasıl uyarlayabilirim?

birde seçenekleri birden fazla seçmeli yapabilirmiyiz? mesela hem 20 yaş hem 30 hemde 40 istesek yada 20-30 arası desek

Kişi adı soyadı ile resimler klasörüne jpg formatında resimleri eklemen yeterli örnek olarak ilk 3 kişiye resim ekledim.

Ekli dosyalar

Dosyada güncelleme yaptım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
ellerine sağlık

çok olacağım ama bu fotoları listeden üzerine tıklayınca gösterme imkanı yok mu? :(

hak,katen çok oldu dediğini duyar gibiyim:)

Üstteki dosyada listeye tıklayınca resim gösteren hale getirdim. İnceleyiniz.

dosyada resim takılı kalıyor ötekine geçmiyor birde çift tıklayınca değil de tek tıklamalı kalsa bu listede hızlı bir kontrol sağlanır öteki türlü tek tek geri gelmede takılınıyor sanırım

Tek tıklamayla resim getiren dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

başlıklar değişti

Tek tıklamayla resim getiren dosyanız ektedir.

başlıkları değiştirince herşey alt üst oldu listeyi user form üzerinden değiştirebilirmiyiz ek teki gibi başlıklar olabilir mi birde formdaki listenin en üstünde de başlıklar olsa olur mu ek te verdim

Ekli dosyalar

çok olmuşum..)

Geri