• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Web deki textboxdan exele veri aktarma ACİLL!!

Excel Vers. ve Dili
VİSUAL BASİC
Merhaba arkadaşlar ben bir internet sitesinde textboxa girilen değişken bilgiyi saatlik exelde belirlediğim bir hücreye aktarmak istiyorum.Yardımcı olrusanız sevinirim

bu bütün siteyi çekiyor benim isteidğim bu değil sitedeki tek textboxa yazılan veriyi çekmek istiyorum

. . .

Veri çekmek istediğiniz web sayfanın adresini ve hangi kutucuklardan veri almak istediğinizi belirtmelisiniz.

. . .

iç ipdeni bağlandığımız bi ıp adresi dışarı vermem kesinlikle yasak oldugu için bu bilgiyi paylaşamıyorum kusura bakmayın siz herhangi bir siteden nasıl alınır onu anlatırsanız sevinirim Örneğin bi sitedeki arama textboxuna girdiğim veriyi almak istiyorum gibi düşünebilirisniz.

Murat bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Birde şöyle bir sıkıntım var benim benim veri almak istediğim siteye giriş yapabilmek için kullanıcı adı ve parola girmem gerekiyo ben sayfayı görütüleyebiliyorum fakat kullanıcı adı ve parola kısmına girdiğimde sorgu döndürelemedi hatası alıyorum office 2007 kullanıyorum bir eklentimi kurmam lazım yada ne yapmam lazım kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde verileri alabilirsemde benim sıkıntım giderilebilir.

Birde şöyle bir sıkıntım var benim benim veri almak istediğim siteye giriş yapabilmek için kullanıcı adı ve parola girmem gerekiyo ben sayfayı görütüleyebiliyorum fakat kullanıcı adı ve parola kısmına girdiğimde sorgu döndürelemedi hatası alıyorum

Anlamadım.
Siz normalde giriş yaparken de mi hata alıyorsunuz ?

Veri almak istediğiniz sayfayı görmeden çözüm üretemem.
Verdiğim bağlantıdaki konulara göz atsanız daha iyi olur.

Hoşça kalın !

Murat bey sitenin ekran görüntüsü şu şekilde isterseniz kaynak kodlarınıda gönderebilirim bana telden ulaşabilirseniz yada numaranızı bana özel mesaj olarak atabilrseniz çok sevinirim numaram 0 555 287 11 28

ben size sorunumu şöyle açıklayım murat bey bu site java üzerine çalışan bir site ve benim ilgilendiğim textbox kısmındaki labelde sağ tık yapamıyorum dolayısıyla ordaki verileri alamıyorum. java üzerine olduğu için exelle web bağlasında istediğim labelleri tıklayamıyorum çünkü java engelliyor.

9ph6.jpg

Resimdeki mavi olan bölgelerdeki değerleri exele aktarmam lazım

Pek yardımcı olabileceğimi sanmıyorum ama yinede kaynak kodları gönderirseniz bakarım.

Geri