• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

web adresinden toplu veri almak

tahsinanarat

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe
http://www.gunessigorta.com.tr/anlasmaliservisler.aspx

Bu linkte bulunan
Servis Tipi :
Servis Tipi Seçiniz Anlaşmalı Tamir Servisi Cam Servisleri

Servis Türü:
Tümü Yetkili Özel
Kasko Ekstra:
Evet Hayır
Araç Markası:
Marka Seçiniz AIXAM ALEKO ALFA ROMEO ALPINA ANADOL AR-BUS ARO ASKAM/FARGO/DESOTO ASTON MARTIN AUDI BEDFORD BENTLEY BMC BMW BUICK BUSCLUB BUSSING CADILLAC CATERHAM CHERY CHEVROLET CHRYSLER CHRYSLER DODGE/FARGO/DESOT CITROEN DACIA DAEWOO DAF DAIHATSU DFM FERRARI FIAT FOLKVAN FORD /USA FORD/OTOSAN GEELY GENOTO GMC GULERYUZ HASKAR HFKANUNI HINO HONDA HUANGHAI HUMMER HYUNDAI IKCO INTER ISUZU IZH JAC JAGUAR JANBEN JEEP KIA LADA LAMBORGHINI LANCIA LAND ROVER LEYLAND LIAZ LINCOLN LOTUS MACK MAHINDRA MAN MARCOS MASERATI MAZDA MEGA MERCEDES MERCURY MINI MITSUBISHI MJT MORGAN MORRIS MOSKWICH NEOPLAN NISSAN OLDSMOBILE OLTCIT OLTENA OPEL OTOKAR/MAGIRUS OTOYOL\IVECO\FIAT PANTHER PEUGEOT (KARSAN) PGO PIAGGIO PLYMOUTH PONTIAC PORSCHE PROTON RANGE ROVER RENAULT RENAULT (OYAK) ROLLS-ROYCE/BENTLEY ROVER SAAB SAMSUNG SCAM SCANIA SEAT SETRA SKODA SMART SSANGYONG SUBARU SUZUKI TATA TAVRIA TEMSA TEZELLER TOFAS-FIAT TOPOLINO TOYOTA TURKKAR VANHOLL VOLKSWAGEN VOLVO VOLVO-TR ZAZ ZIRAI TRAKTOR ZONDA

İl:
Şehir Seçiniz ADANA ADIYAMAN AFYON KARAHİSAR AĞRI AKSARAY AMASYA ANKARA ANTALYA ARTVİN AYDIN BALIKESİR BATMAN BAYBURT BİLECİK BİNGOL BİTLİS BOLU BURDUR BURSA ÇANAKKALE ÇANKIRI ÇORUM DENİZLİ DİYARBAKIR DÜZCE EDİRNE ELAZIĞ ERZİNCAN ERZURUM ESKİŞEHİR GAZİANTEP GİRESUN HATAY IĞDIR ISPARTA İSTANBUL İZMİR KARABÜK KARAMAN KASTAMONU KAYSERİ KIRIKKALE KIRKLARELİ KIRŞEHİR K.MARAŞ KOCAELİ KONYA KÜTAHYA MALATYA MANİSA MARDİN MERSİN MUĞLA NEVŞEHİR NİĞDE ORDU OSMANİYE RİZE SAKARYA SAMSUN SİİRT SİNOP SİVAS ŞANLIURFA ŞIRNAK TEKİRDAĞ TOKAT TRABZON UŞAK VAN YALOVA YOZGAT ZONGULDAK GİRNE GUZELYURT LEFKOŞE MAGUSA

İlçe:
Hepsi MERKEZ
ben saadece Araç Markasını seçtikten sonra bütün illere ait bilgilerin hepsini nasıl alabilirim. Bilgiler linkte görüldüğü şekilde
örn.
TEVFİK ALİ OTO

Marka : BMW
Adres : KAMETİ No:0 / 0 GÖNYELİ DÖRTYOL GÜZELYURT İSTİ MERKEZ / LEFKOŞE
Semt / İlçe : MERKEZ
Telefon :
Faks :

CEM DANA OTO KAPORTA

Adres : No:0 / 0 YENİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MERKEZ / LEFKOŞE
Telefon :
Faks :

ŞANKO LTD.

Adres : No:0 / 0 HÜSEYİN ARABACI SOK NO:6 MERKEZ / LEFKOŞE
Telefon :
Faks :
şeklinde a sutununa alt alta alması yeterli.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Yardımcı olabilecek arkadaş arıyorum...

Son düzenleme:
Ümitsizmi görünüyor, ama ben yinede ümidimi kesmedim.

Selamlar,

Şimdi dış veri al özelliği ile bir kaç deneme yaptım. Fakat olumlu sonuç alamadım. Sitedeki bilgiler excel üzerine alınabilirse çözüm üretilebilir.

sn. hocam nasıl olacağını bilemiyorum ama, Sitede açılır kutulardan seçim sonucu yukarıdaki örnekte görüldüğü şekliyle ekrana geliyor, bunları copy paste ile a sutununa sıralı bir şekilde alınabilse yine benim işimi görür.

Geri