Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekte görebileceğiniz şablonda aynı firmadan aldığım aynı ürünleri göstermek istiyorum. ahmet firmasından sadece aldığım elmaları alt alta sıralamak istiyorum. iki defa if döngüsüne soktuğum halde vlookup kullanamadım.
Merhaba;
Sayfa1 de ne yapmak istediğinizi anlamadım ama yapmak istediğiniz işlem sayfa2 deki tablodan veri tasniflemek ise eki deneyin.
İyi çalışmalar.
Merhaba;
Sayfa1 de ne yapmak istediğinizi anlamadım ama yapmak istediğiniz işlem sayfa2 deki tablodan veri tasniflemek ise eki deneyin.
İyi çalışmalar.
kusura bakma gerçekten ikinci sayfaya yazdığımı farketmemişim. ilk sayfada kendim denediklerimi beceremeyince ikinci sayfaya taslak oluşturmuştum. o da ikinci sekmede kalmış.
ben bu işleri vlookup ile çözmeye çalışıyordum ama senin yaptığını anlayıp kendi uygulamama uyarlamaya çalışacağım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.