• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vlookup yardım

Excel Vers. ve Dili
2010 İngilizce
Merhaba üstadlar,

=IF(ISERROR(VLOOKUP(Depart!$A$10;'T61'!$A$11:$B$35;2;FALSE));"";VLOOKUP(Depart!$A$10;'T61'!$A$11:$B$35;2;FALSE))

Bu formülde A10 hücresi ayrı bir sheet te bir hareketi simgeliyor.harekete bak diyerek karşısındaki veriyi ana tabloma işleyebiliyorum.Yalnız ikinci bir hareketi bu formüle nasıl dahil edebilirim. İki hareketi toplayarak ana tabloya işlemek istiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.

ikinci bir hücre kullansanız ???

=IF(ISERROR(VLOOKUP(Depart!$A$10;'T61'!$A$11:$B$35 ;2;FALSE));"";VLOOKUP(Depart!$A$10;'T61'!$A$11:$B$ 35;2;FALSE))

O da olur, o zaman bu formülde A10 ile birlikte A11 hareketinide "T61" de ara demek istersem nasıl bir ilave yapmam gerekiyor.

Merhaba üstadlar,

=IF(ISERROR(VLOOKUP(Depart!$A$10;'T61'!$A$11:$B$35;2;FALSE));"";VLOOKUP(Depart!$A$10;'T61'!$A$11:$B$35;2;FALSE))

Bu formülde A10 hücresi ayrı bir sheet te bir hareketi simgeliyor.harekete bak diyerek karşısındaki veriyi ana tabloma işleyebiliyorum.Yalnız ikinci bir hareketi bu formüle nasıl dahil edebilirim. İki hareketi toplayarak ana tabloya işlemek istiyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.

.

Buradaki konuları inceleyin.

Toplama Ve Sayma

Sumproduct-Topla.Çarpım Fonksiyonu ve Uygulamaları

Olmazsa, bir örnek dosya ekleyin.

.

Geri